Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Hiša|Vrstna|135.5 m2|2020

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Terasa Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Na odprti, sončni lokaciji na Brdu je ravno zgrajen niz petih hiš - vrstne hiše. Sama gradnja je zasnovana z zamikom, tako, da ima vsaka hiša in tudi vrt svojo zasebnost. Dovoz do hiš je skupen, ob vsaki hiši pa je odmerjen prostor za parkiranje dveh vozil, ob vhodo v hišo pa je tudi lopa oz.  lesen shranjevalni prostor. Prostor pred vhodom je pokrit, prav tako je nadstrešnica nad parkirnimi mesti. Na južni strani imajo hiše vrtove in terase z bioklimatsko pergolo, na katerih se lahko postavi letna kuhinja. Hiše so grajene klasično iz opeke in betona. Imajo tudi odlično izolacijo debeline 20 cm. V hišah bodo pripravljeni tudi dimniki za izvedbo kaminov. Stavbno pohištvo je kombinirane izvedbe - notranje les, zunaj aluminij. Okna bodo senčena z zunanjimi žaluzijami na el. pogon. Notranje stavbno pohištvo bo leseno. Ogrevanje v stavbi je talno in urejeno preko lastne plinske peči, ki bo ogrevala tudi vodo. Hiša bo prezračevana s sistemom prezračevanja z rekuperacijo toplote odpadnega zraka. Izvedena je predpriprava za hlajenje preko konvektorjev skritih v spuščenem stropu. Hišo bo možno za doplačilo nadgraditi s sistemom pametnih elektro inštalacij.

Hiša je grajena v treh etažah. Vhodni prostor vključuje garderobni prostor, kjer so tudi dnevne sanitarije. V pritlični etaži je tudi kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom. Od tu pa je izhod na nadkrito teraso in zelenico. Pod stopnicami je v pritličju tudi  priročna shramba. V nadstropju sta dve veliki otroški sobi, utility in skupna kopalnica. V terasni etaži je spalnica z lastno garderobo in kopalnico ter dvema terasama. V zgornji etaži je možno izdelati tudi dve sobi

Lokacija hiš je lahko dostopna tako iz smeri Viča, Brda, kot tudi Vrhovcev. Lokacija je ob potočku, v neposredni bližini je Pot spominov in tovarištva, veliko zelenih površin in vsa družbena infrastruktura. Hkrati lokacija omogoča hitre prometne povezave tako s centrom Ljubljane kot tudi z avtocestnim obročem.

Pogoji prodaje: cena hiše zgrajene na ključ je 470.000 EUR in DDV, kar skupaj znese 514.650 EUR. Vseljivo po dogovoru. Možen je tudi nakup hiše v 4. podaljšani fazi - cena pa v tem primeru 365.000 eur in DDV. Kupcu pripadajo tudi vse pravice in garancije iz naslova novogradnje in  vgrajene opreme.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI