Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Moste-Polje

Hiša|Dvojček|182.2 m2|2020|Energetski razred: Izračun ni mogoč

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Na lokaciji , ki je le dobro minuto vožnje oddaljena iz Zaloga, prodamo stanovanjski dvojček s pripadajočim zemljiščem. Dvojček je novogradnja in se prodaja v 3 PGF. Investitor je zainteresiran tudi za izvedbo na ključ. Stanovanjski dvojček ima lego Vzhod - Zahod - Jug. Lokacija je v naravi, ob gozdičku in  ob potoku. Stavba je grajena v izvedbi pritličje, nadstropje in terasna etaža. V pritličnem delu se nahaja kuhinja, jedilnica, dnevna soba, utility, predprostor z  garderobo in dnevni WC. V nadstropju so 3 spalnice, garderoba in kopalnica, v terasnem delu pa je večji večnamenski prostor in večja terasa. Vsaki enoti dvojčka pripadajo tri parkirna mesta.

Hiša je klasične gradnje - zidana z opeko Portotherm, opečna kritina je Tondach v sivi barvi. Vgrajena bodo PVC okna, s troslojno zasteklitvijo in s predpripravo za senčila. Okan so z notranje strani bele barve in siva z zunanje strani. Vhodna vrata bodo kvalitetna, proizvajalca Pirnar in se bodo odpirala na prstni odtis. Fasada bo v beli barvi, kovinska ograja in keramika na terasi sta predvidena v sivi barvi. Vgrajen je tudi OGM dimnik za kamin.

Lokacija hiše je od avtocestnega obroča oddaljena 7 minut vožnje, iz Zaloga pa le minuto vožnje. Nahaja se ob gozdu in  ob potočku, v naselju 4 dvojčkov - 8 enot. Možen je nakup tudi zemljišča za gradnjo celotnega dvojčka, skupaj z gradbenim dovoljenjem in plačanim komunalnim prispevkom za ceno 150.000 eur in ddv. Velikost zemljišča za gradnjo dvojčka (2 enot) je cca 650 m2. 

Pogoji prodaje: cena hiše - enote dvojčka z vključenim ddv je 199.290 EUR - zgrajena do 3. PGF, Kupec ne plača provizije.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI