Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Stanovanje|2-sobno|56.5 m2|1964|Energetski razred: E

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Na odlični lokaciji v Trnovem, ki je v bližini centra mesta, je tudi odlično povezana z avtocestnim obročem, predvsem pa je v bližini vsa infrastruktura. Stanovanje je bilo pred kratkim popolnoma obnovljeno. Prav tako je bila nova tudi oprema. Stanovanje je ima eno ločeno spalnico opremjeno z zakonsko posteljo in vgradnimi omarami. Iz predsobe je vhod v kuhinjo , od tu pa dostop do jedilnega dela in dnevne sobe. V dnevni sobi so pridobili dodatni prostor s tem, ko so  zasteklili tudi balkon.  Kopalnica je prav tako obnovljena in opremljena v celoti. V kletni etaži se nahaja tudi shramba. Blok je miren in urejen. Parkiranje pa je stanovalcem bloka zagotovoljeno neposredno ob objektu. Stanovanje je takoj na voljo za najem. V stanovanju so vsi sodobni priključki in vgrajeni vsi  gospodinsjki aparati.

Lokacija je odlična in nudi stanovalcem lahek dostop do centra mesta, do obvoznice, trgovine, šole.... Stanovanje se oddaja posamezniku, paru ali majnši družini.

Pogoji oddaje so: najemnina 640,00 EUR. Stroški niso vključeni in niso visoki. Najemnik plača tudi varščino in del dodatnih stroškov za pripravo pogodbe, primopredaje.....v višini 300,00 EUR in ddv.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI