Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Trzin

Poslovni prostor|Pisarna|500 m2|2020|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

Pisarne so na voljo za oddajo v novo zgrajeni poslovni stavbi v Poslovni coni v Trzinu. Stavba je atraktivna, sodobna in ima vso potrebno infrastrukturo.

Zgradba je zasnovana v odlični in atraktivni arhitekturi. Pisarne se nahajajo v pritličju poslovne stavbe. Tloris je možno še prilagoditi potrebam najemnika. Prostori so del poslovne stavbe, a so umeščeni tako, da imajo tudi lastni vhod in so od ostalega dela stavbe popolnoma neodvisni.  V poslovni stavbi pa so na voljo še dodatne pisarne manjših površin - od 30 m2 dalje. V stavbi je prav tako možno najeti okoli 1500 m2 skladiščnih prostorov. Na lokaciji so zagotovljena tudi parkirna mesta. Cena najema parkirnih mest je vključena v ceno najema pisarn.

Stavba je v mirnem predelu poslovne cone. Komunalno je popolnoma opremljena, z vsemi sodobnimi instalacijami, zagotovljenim parkiranjem. Pisarne so svetle, urejeno je klimatiziranje, ogrevanje.... Poslovnemu delu pripadajo tudi lastne sanitarije, čajna kuhinja....

Pogoji najema: najemnina je 8,90 eur/m², stroški niso vključeni v ceno. Varščina oziroma zavarovanje plačila  po dogovoru. Prevzem je možen takoj.

Pogoj najemodajalca je, da mu najemnik povrne del stroškov za posredovanje, to je v višini ene mesečne najemnine in ddv

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI