Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Notranjsko - kraška, Cerknica

Stanovanje|Garsonjera|48.8 m2|1943|Energetski razred: F

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Balkon Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
  • Ogrevanje
    Plin Drva

OPIS

Posredujemo pri prodaji večje garsonjere v izmeri 48,8 m2 (bruto), v večstanovanjski hiši, ki se nahaja na mirni lokaciji na Rakeku, od Ljubljane oddaljene le cca. 25 minut vožnje. V bližini je železniška postaja, ki predstavlja še eno, dokaj udobno prometno povezavo.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in nudi lep pogled na Rakek z okolico.

Razporeditev prostora: vhod v stanovanje je ločen, dostop je urejen po lastnih železnih stopnicah. Ob vstopu v prostor je na desni strani kuhinjski del z izstopom na lasten, s kovinsko ograjo ograjen balkon, ki nudi lep razgled na sosesko. Naravnost od vhoda je kopalnica s tuš kabino in sanitarijami. V istem prostoru se nahaja tudi pralni stroj in velika omara za shranjevanje. Na levi strani je dnevni del z majhno pečjo oziroma kaminom za ogrevanje. V tem delu je veliko okno z razgledom, kot ga prikazujejo fotografije. Iz tega prostora je po stopnicah dostop do dveh ločenih majhnih prostorov, ki sta bila narejena dodatno. Narejena je fasada, debelina izoljacije je 15 cm. Stanovanju pripada pokrit parkirni prostor v izmeri 19 m2 in zemljišče v izmeri 38 m2, na katerem stoji uta za orodje. Čeprav je stanovanje zelo prijetno, bo potrebna prenove, kar je lahko prednost, saj ga bo lahko bodoči lastnik uredil po lastnem okusu. Velikost prostora dopušča možnost ureditve ločenih prostorov. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini. Okolica ponuja veliko možnosti za sprehode v naravi.

Vabljeni na ogled.

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.

Pogoj prodaje, cena je 58.900 €. Prevzem takoj po plačilu kupnine. Kupec plača tudi del stroškov pri prodaji, pri pripravi dokumentacije ... , v višini 2 % od vrednosti pogodbe in ddv.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!