Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Obalno - kraška, Koper

Stanovanje|3-sobno|132.9 m2|2010|Energetski razred: B2

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

V sklopu novejšega kompleksa Nokturno na Markovcu, prodajamo 3 sobno stanovanje. Stanovanje je v celoti opremljeno, sodobno in skoraj nerabljeno. Kuhinjski del je nekoliko zaseben- ločen, se pa v nadaljevanju poveže z jedilnim delom in z veliko , sodobno opremljeno dnevno sobo. Od tu je izhod na večjo teraso, ki ima pogled na Koprski zaliv. Ob dnevni sobi je tudi otroška soba, ki ima prav tako izhod na teraso. Tudi glavna spalnica je opremljena v celoti, ima veliko garderobnih omar, od tu pa je prehod na drugo, zaprto teraso, ki predstavlja tudi možnost drugega, direktnega  vhoda v stanovanje.  Ob tem je dovolj prostora in garderobnih omar tudi v predsobi, prostorna pa je tudi kopalnica z vgrajeno kadjo. Stanovanje ima tako uporabne površine 78 m2, ob stanovanju je shramba v izmeri 4,7 m2 in terasi v skupni izmeri 50,2 m2. Stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti v garaži. V objektu je dvigalo.

Nakup je odlična izbira za vse, ki si želijo udobnega stalnega bivanja v urejenem objektu in urejenem stanovanju in tudi za tiste, ki želijo uživati prosti čas  v moderni soseski v bližini morja. V neposredni bližini je tudi vsa potrebna infrastruktura.

Pogoji prodaje: cena je 300.000 EUR, prevzem je možen takoj . Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet nepremičnin  v višini 2 % oziroma po dogovoru o delitvi dodatnih stroškov pri prodaji.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI