Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|3-sobno|66 m2|1989|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

V urejenem stanovnajskem objektu na Štihovi ulici v Zupančičevi jami, oddajamo 3 sobno stanovanje. Iz manjše predsobe je vhod v vse ostale prostore - kuhinja z jedilnico je ločena od dnevne sobe, prostora pa sta med sabo povezana z drsnimi vrati. V dnevni prostor je dodatni vhod iz predsobe. Iz predsobe vstopate tudi direktno v spalnico, manjšo otroško sobo in v kopalnico. Stanovanje je skoraj v celoti opremljeno. Opremljeni so vsi prostori razen otroške sobe oziroma kabinet. Kabinet lahko uporabite in opremite kot otroško sobo, ali pa kot delovno sobo, pisarno za delo od doma in podobno. Stanovanju pripada tudi parkirno mesto v garaži in shramba v kletni etaži. 

Stavba v kateri se nahaja stanovanje je redno in lepo vzdrževana. V stavbi je dvigalo, ki povezuje stanovanjski del tudi z garažo in s shrambami. Lokacija je odlična, saj se v neposredni bližini nahaja vsa infrastruktura - šola, vrtec, pošta, več trgovin, kozmetične, frizerske, servisne in gostinske dejavnosti...  Lokacija pa je tudi dobro povezana s centrom mesta, kot tudi do obvoznice...

Pogoji oddaje: najemnina je v višini 650,00 eur mesečno. Stroški niso vključeni. Varščina je v višini dveh najemnin. Najemnik nadomesti najemodajalcu del stroškov pri oddaji oz. najemu, to je za pripravo pogodbe pri pravniku, za primopredajo, popis števcev in obvestila dobaviteljev.... vse v višini 350 eur in ddv. .  

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI