Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Obalno - kraška, Izola

Stanovanje|5+ več sobno|154.8 m2|2008|Energetski razred: C

SPLOŠNO

OPIS

V stanovanjsko poslovnem objektu tik nad centrom Izole prodajamo prostorno dupleks stanovanje. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju bloka, v katerem je tudi dvigalo. V kletni etaži pa stanovavnju pripadata tudi dve parkirni mesti. 

Stanovanje je v dveh nivojih - v prvi etaži stanovanja se nahaja velika, prostorna in svetla dnevna soba, ki je povezana tudi s kuhinjo in jedilnico. Iz dnevne sobe pa je prehod na lepo teraso. V istem nadstropju sta tudi dve splanici in koplanica. V mansardnem delu se nahaja glavna spalnica s prehodom v večjo razgledno in zasebno teraso. Tu je tudi dodatna otroška soba in še ena večja kopalnica. Stanovanje se prodaja brez opreme.

Stanovanje ima odličen tloris. Vsi prostori so veliki, svetli, prostorni. Stanovanje je primerno za stalno bivanje večji družini. Lahko pa nudi razkošno bivanje tudi tistim, ki ga potrebujejo za pičitniško rabo. 

Pogoji prodaje: Cena nepremičnine je 600.000 EUR. Rok za vselitev je cca 45 do 60 dni po podpisu pogodbe. Kupec plača tudi del dodatnih storitev pri nakupu nepremičnine v višini 2 %. 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!