Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Moste-Polje

Poslovni prostor|Prostor za storitve|160 m2|1994|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Na odlični , vidni in frekventni lokaciji, v stavbi, kjer se opravljajo različne storitvene dejavnosti, oddamo vadbeni prostor za fitness vadbo, za izvajanje joga vadbe, plesnih vadb in podobnega. Prostor je pripravljen, urejen in takoj na voljo za prevzem.

Skupna površina poslovnega prostora je v izmeri 160 m2. Od tega predsatavlja večji del dvorano za izvajanje fitnes fadbe, ob tem prostoru je manjša pisarna... , moške in ženske sanitarije, garderobni prostori in tuši. Lečene so tudi sanitarije za osebje , z dodatnim tušem in garderobo. Prostor je zakljuičena celota in ima tudi zavarovan dostop. Pred prostorom pa se nahaja večja sprejemnica z recepcijo, ki si jo najemnik deli še z drugim uporabnikom - cca 13 m2. 

Poslovni prostor je možnno uporabljati tudi za medicinske namene, fizioterapijo, pedikuro.... Možna je tudi dodatna pregraditev večje dvorane oziroma prilagoditev po potrebah najemnika.

Prostor je takoj na razpolago.

Cena najema: 15 eur/m2, stroški niso vključeni. Del dodatnih storitev, ki jih opravi agencija plača najemnik v višini 1.200,00 EUR in ddv, kar predstavlja pripravo pogodbe, urejanje druge dokumentacije, izvedbo primopredajnega postopka,...

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI