Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|2-sobno|62.2 m2|2018|Energetski razred: B1

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Stanovanje se nahaja v novejšem objektu in je skoraj nerabljeno, popolnoma opremljeno z novim pohištvom. Stanovanje ima kuhinjsko nišo z jedilnico v  prehodu v dnevno sobo, ločeno spalnico, predprostor in veliko kopalnico. Predsoba je lepo izkoriščena in ima vgrajene vgradne omare. Le teh je več tudi v spalnici. Iz dnevne sobe in iz spalnice je prehod na balkon.Stanovanje ima vzhodno lego in zato vas bo zbujalo jutranje sonce. Stanovanje ima 50,3 m2 uporabne površine, cca 8,8 m2 je velik balkon, 3,10 m2 pa shramba. Pripada mu eno parkirno mesto. Možen je najem dodatnega parkirišča.

Stanovanje se nahaja v stanovanjskem objektu Ypsilon. Stavba je novejša, atraktivna, mirna. Predvsem pa jo odlikuje odlična lokacija v bližini mesta, avtobusne in železniške postaje, bližina trgovin, storitvenih in gostinskih lokalov. V neposredni bližini so tudi šola, vrtec, park, več otroških igrišč....

Pogoji najema: najemnina 1200 EUR mesečno, stroški niso vključeni. Potrebno je tudi plačilo varščine - v višini dogovorjeni z lastnikom. Del stroškov pri pripravi dokumentacije za oddajo , pogodbe, primopredaje, popisov števcev in prepisov priključkov..., plača najemnik v višini 500 EUR in DDV.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI