Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|2-sobno|53.45 m2|2009|Energetski razred: B2

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

V stolpnici R5 v Zupančičevi jami oddamo popolnoma opremljeno dvosobno stanovanje. Stanovanje JE  na voljo Ttakoj. Primerno je za eno osebo ali par. 

Stanovanje ima uporabne površine cca 49 m2. Na tej površini se nahaja kuhinja, ki je nekoliko ločena od jedilnice in dnevne sobe. Iz dnevnega prostora je prehod v spalnico. V kopalnici, ki je precej prostorna je vgrajena kad, opremljena pa je tudi z bidejem, pralnim in sušilnim strojem... V stanovanju je vgrajeno tudi drugo pohištvo in pa vsa bela tehnika. Stanovanju pripada tudi klet v izmeri 4,19 m2 in eno parkirno mesto v garaži pod objektom. Stanovanje je klimatizirano. Nahaja se v višjem nadstropju in zato je svetlo, z razgledom. Ima vzhodno lego.

Stavba v katari se nahaja stanovanje je novejše gradnje, je moderna, z  vgrajenim dvigalom. Stoji na odlični lokaciji in ima odlično povezavo s centrom mesta. V neposredni bližini je več trgovin, lokalov različnih storitvenih dejavnosti..... 

Pogoji najema: Cena je 800,00 eur mesečno. Stroški niso vključeni in jih najemnik plača dodatno. Ob podpisu pogodbe plača najemnik tudi dogovorjeno varščino in del za dodatne storitve - priprava pogodbe, popisi števcev, ....v višini 400 eur in ddv. Stanovanje je vseljivo takoj.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI