Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Center

Stanovanje|2-sobno|52.1 m2|1960|Energetski razred: D

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v samem centru mesta. Stanovanje je bilo leta 2010 popolnoma obnovljeno. Obnovljene so bile vse instalacije, kopalnica, okna, ki imajo tudi zunanje rolete, nov estrih, talne obloge....Ob obnovi je bil popolnoma spremenjen tloris in prilagojen današnjemu bivalnemu standardu. Nova je bila tudi vsa oprema, ki je izdelana po meri, s kvalitetnimi materiali. Iz predsobe je odprt prehod v kuhinjo z jedilnico. Kuhinja je prav tako izdelana po meri. Iz kuhinje je prehod  v utility. Dnevana soba je svetla in velika in je prav tako v celoti opremljena. Del dnevne sobe je urejen v delovni kotiček. Iz dnevne sobe  je prehod v spalnico, kjer je zopet dovolj vgradnih garderobnih omar. Stanovanje ima zelo funkcionalen tloris.

Stanovanje se nahaja v urejenem večstanovanjskem objektu. Na objektu je bila pred kratkim izdelana  nova fasada z izolacijo, ima dve novi dvigali, urejen je dostop in vhod v stavbo, izvedene so nove klančnine za dostop z vozičkom. Začasno parkiranje je možno pred samo stavbo. V bloku je tudi kolesarnica, skupna terasa. Lokacija je v bližini šole, vrtca, trgovin in vse druge infrastrukture v centru mesta. Parkiranje je možno urediti v bližnjih garažnih hišah.

Pogoji prodaje: cena je 238.000 eur. Stanovanje je takoj na voljo za prevzem. Pogoj prodajalca je , da 2 % davek na promet nepremičnin, plača kupec.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI