Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Poslovni prostor|Pisarna|135 m2|1995|Energetski razred: C

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

V urejeni poslovni stavbi na Dolgem mostu oddamo 1. nadstropje stavbe, kjer je urejena zaključena celota pisarn za oddajo in sicer predstavlja: urejene 4 večje pisarne in ena manjša, ob tem je  še čajna kuhinja z jedilnim delom, ločene sanitarije ter dobro izkoriščen predprostor. Možen je najem dodatnih pisarn, saj je prostor povezan s skupno infrastrukturo še s pisarnami v 2. nadstropju, kjer je trenutno urejena večja sejna soba, velika pisarna in arhiv. Za potrebe dolgoročnega najemnika je možno prostore tudi še prilagoditi. Pisarne so opremljene in se lahko oddajo skupaj z opremo. V kolikor rapolaga najemnik z lastno opremo, se lahko obstoječa tudi odstrani. Pisarne so klimatizirane, varovane z alarmom. PLačilo stroškov pa je po porabi - elektrika in  ogrevanje. 

Lokacija stavbe je na Dolgem mostu, ob glavni vpadnici. V bližini je vsa infrastruktura, mestni avtobusni promet, trgovina, lokali, parkiranje je urejeno.

Pogoji najema: Cena najema je 11,00 eur /m2, v kar je vključena tudi akontacija dohodnine za oddajo v najem. Trenutno je tako neto najemnina  8,43 eur/m2 in akontacija dohodnine 2,57 eur/m2. Prostori so na voljo s 1.1.2022. Zaželjen je dolgoročni najem. Pogoj najemodajalca je, da najemnik plača del stroškov pri posredovanju, to je v višini ene najemnine in ddv.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI