Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|3-sobno|80 m2|2019|Energetski razred: A2

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Balkon Dvigalo Pokrito parkirišče Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

V novejši soseski Med češnjami v Sp. Črnučah prodajamo le leto in pol vseljeno stanovanje. Stanovanje ima 65,5 m2 uporabne površine, balkon v izmeri 7,8 m2 in klet 6,7 m2. V garaži pod objektom mu pripada tudi eno parkirno mesto. Stanovanjska površina je izredno dobro izkoriščena - odličen tloris nudi izredno visoko kvaliteto bivanja v stanovanju. Ob večji glavni splanici ima stanovanje še dodatno spalnico - otroško sobo, kuhinjo, ki je povezana z jedilnico in dnevno sobo. Od tu je izhod na balkon. Dovolj velika je tudi kopalnica s tušem, dnevni WC pa je spremenjen v utility in garderobno sobo. Odprta in dobro izkoriščena je tudi predsoba.

Stanovanje je bilo že v času izgradnje rezervirano in prilagojeno željam lastnika. Enako so na željo lastnika vgrajeni kvalitetni in moderni materiali. Stanovanje je tudi popolnoma opremljeno, sama oprama pa vrednostno presega 40.000 eur in se prodaja skupaj s stanovanjem. Izris opreme in sami materiali so bili izbrani s strani mednarodno priznanega arhitekta za notranjo opremo.

Stanovanje se nahaja v sklopu naselja Med češnjami v Črnučah. V bloku je dvigalo, v kletni etaži so parkirna mesta. Dovolj parkirišč je urejenih tudi ob naselju in so zavarovana z zapornico. V neposredni bližini je tudi vsa druga infrastruktura, trgovina, šola, vrtec.... Lokacija je dobro povezana z mestom tudi z železnico - v bližini je postajališče električnega vlaka, ki nikakor ni moteč za stanovalce.

Pogoji prodaje: Cena je 320.000 eur, v kar je vključena tudi cena opreme in parkirnega mesta. Kupec plača tudi 2 % davka na promet z nepremičninami. Rok za vselitev - po dogovoru.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI