Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Stanovanje|4-sobno|109.88 m2|2021

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod
  • Luksuz
    Klima

OPIS

V dveh vila blokih se nahaja 17 sodobno zasnovanih stanovanj .Na prodaj je še zadnje stanovanje , ki se nahaja v pritličju z aaatrijem. Stanovanje odlikuje moderen tloris z učinkovito izrabo prostorov, vrhunski materiali in sodobne tehnološke rešitve. Stanovanje je svetlo, saj ima lepo južno pozicijo v stavbi. Stanovanje ima odprti bivalni del, tri spalnice, kopalnico s kadjo in tušem, dodatni WC, utility  in dovolj veliko predsobo. Ima tudi zunanji atrij- delno nadkrito teraso , delno zelenico.

Stanovanja so v zaključni fazi izgradnje. Stanovanja imajo vgrajene moderne, kvalitetne materiale in so  opremljena z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, ki bodo zagotovile, da se boste v svojem novem domu počutili udobno in varno. Na voljo boste imeli inteligentno krmiljenje razsvetljave in senčil, prezračevalni sistem in klimatske naprave, video/govorno domofonsko napravo, predinštalacijo za protivlomni sistem, požarno odporna in protivlomna vrata ter kamere s snemalno napravo za spremljanje dogajanja v okolici objekta. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži pod objektom.

Poseben pečat bo stavbi dala zelena fasada – zasaditev zelenja v koritih na delih sten ob balkonih, kar ima ugoden vpliv na ljudi, stavbo in okolico. Glavne prednosti zelenih sten so manjša izpostavljenost hrupu in prahu, izboljšanje mikroklime, privlačnejši izgled stavbe in ugoden psihološki učinek na ljudi.

Pogoji prodaje: cena je 613.703 eur, rok za izdelavo na ključ februar 2022, ostali pogoji po dogovoru.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI