Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Šiška

Stanovanje|4-sobno|108 m2|1917|Energetski razred: B2

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

V novejši poslovno stanovanjski stavbi oddamo 4 sobno stanovanje, ki je primerno tudi za večjo družino. Stanovanje ima večjo dnevno sobo skupaj z jedilnico in kuhinjo. Od tu pa je izhod na teraso v izmeri cca 14 m2. Stanovanje ima tudi dve otroški sobi - eno z enojno posteljo in drugo s pogradom. Otroški sobi imata lastno kopalnico s tuš kabino. Ob tem pa  je še večja spalnicaja z lastno kopalnico, ki ima vgrajeno kopalno kad. V stanovanju je še manjši , zelo priročen kabinet, ki lahko služi tudi kot shramba ipd. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju stavbe in predstavlja celotno nadstropje. Pred vhodom je tudi dodatni prostor z garderobno omaro in omarami za čevlje. 

Stanovanje je popolnoma opremjeno. Vsa oprema je sodobna, zelo dobro očuvana, saj je bilo stanovanje le kratek čas v oddaji.  Stanovanje ima skupne tlorisne površine 152,5 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca 108 m2, balkon je v izmeri 14,2 m2, shramba v kleti cca 14 m2. K stanovanju pripadata tudi dve nadkriti parkirni mesti na urejenem parkirišču pred stavbo.

Stanovanje se nahaja v urejeni poslovno stanovanjski stavbi, lokacija stavbe pa ima hiter dostop do avtocestnega priključka izvoz Tacen, dobra povezava je tako do Celovške ceste, do Bežigrada -  skozi Savlje ali po Obvozni cesti. V bližini so tudi šole, trgovine, rekreativne površine.....

Pogoji najema: cena najema je 1500 eur/mesečno, stroški so nizki in znašajo mesečno od 100 do 150 eur, v kar je vključen strošek ogrevanja, elektrike, smeti, vode.  Varščina po dogovoru. Najemnik plača tudi del dodatnih stroškov agencije pri oddaji za , to je v višini 800,00 EUR.in ddv.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI