Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Center

Stanovanje|2,5-sobno|99.3 m2|2009|Energetski razred: B2

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima Zelo sončno

OPIS

V novejšem kompleksu Njegošev kvart se oddaja stanovanje v višjem nadstropju in tako z lepšim razgledom. Stanovanje je bilo pravkar obnovljeno in osveženo . Oprema je skoraj nova - zelo malo rabljena, določeni kosi pohištva pa so popolnoma novi. Vsa oprema je modernega designa. Kuhinja v stanovanju je delno ločena od dnevnega prostora, povezana je z jedilnim delom, od tu pa se odpre prostor v prostorno dnevno sobo, ki jo krasi razkošna sedežna garnitura. Iz dnevnega prostora je izhod na večjo zastekljeno teraso , ki ima vzhodno lego. Spalni del stanovanja je z bivalnim ločen preko hodnika, kjer je več vgradnih omar, v spalnem delu pa sta dve spalnici - ena velika z zakonsko posteljo in ena manjša splanica kot otroška soba oz. kabinet. Stanovanje ima tudi večjo kopalnico s kadjo in tudi dodatni WC. Tudi iz spalnice vodi izhod na balkon, na zahodni strani stavbe.  Stanovanje je neto uporabne površine 75,40 m2, balkon je velikosti cca 18 m2 in shramba 6 m2. V garažni pod objektom pripada stanovanju tudi eno parkirno mesto. V primeru, da najemnik potrebuje še dodatno parkirno mesto se lahko le to zagotovi v roku cca 2 mesecev za doplačilo.

Njegošev kvart je sodobno zasnovan novejši objekt, ki ima odlično lego. Leži v bližini Kliničnega centra, le nekaj minut peš pa imate do Ljubljanice, do centra mesta, tudi do Golovca. V neposredni bližini je tudi vsa druga infrastruktura, kot je šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom,....

Stanovanje je primerno za poslovneža, za par, ali za manjšo družino. Cena najemnine je 1200 EUR. Stroški niso vključeni. Najemnik ob podpisu pogodbe plača tudi varščino. Stroški za pripravo pogodbe in  ureditev druge dokumentacije za agncijo znašajo 600,00 eur in DDV.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI