Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Moste-Polje

Stanovanje|4-sobno|134.5 m2|2022|Energetski razred: Izračun ni mogoč

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Stanovanje se nahaja v novem stanovanjskem objektu, ki je trenutno v fazi gradnje. Objekt bo vseljiv do spomladi 2023. Stanovanje obsega predsobo, sanitarni del, bogat bivalni del s kuhinjo in jedilnico v izmeri 47 m2 ter spalni del,  ki ima dve večji spalnici in eno manjšo sobo. Ob kuhinji se nahaja tudi priročna shramba. Stanovanje ima bivalne površine 101,70 m2, dve loggi velikosti skupaj 21,75 m2 in dve shrambi v skupni izmeri 11,05 m2. V kletni etaži pripada stanovanju eno parkirno mesto, ki je vključeno v ceno.

V stanovanjskih enotah je predviden parket. V predsobah, sanitarijah, kopalnicah in utilitijih pa tlak iz keramike,  prav tako je iz keramike tlak v loggiah. Ogrevanje bo talno. Stavbno pohištvo bo v PVC izvedbi. Zasteklitev oken bo troslojna.Predvidena svetla višina v stanovanjih je 2,58 m.

V kletnih etažah so urejeni skupni komunikacijski prostori, shrambe in  parkiranje. Med objekti pa je predvidena urediti kakovostne zunanje površine z igrišči in zasaditvijo z grmovnicami..

Nova soseska oziroma sklop treh objektov se nahaja na odlični lokaciji v Zeleni jami. V neposredni bližini so parkovne površine, nakupovalno središče, šola, vrtec , odlična povezava do obvoznice in druge infrastrukture.

Pogoji prodaje: cena je 461.845,76 EUR, Cena vključuje tudi ddv. Kupcu pripadajo tudi vse pravice v skladu z zakonom ZVKSES. Ob podpisu pogodbe plača kupec aro v višini 10 %, razliko kupnine pa v dogovorjenem roku pred primopredajo nepremičnine (po pridobitvi uporabnega dovoljenja, po vpisu stanovanja v GURS in zemljiško knjigo). Splošne pogoje prodaje vam posredujemo po epošti.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE ZA POSREDOVANJE.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI