Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Center

Stanovanje|2-sobno|69.3 m2|2006|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Lega
    Zahod
  • Luksuz
    Klima Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Nezaželeni hišni ljubljenčki

OPIS

Na odlični lokaciji v bližini centra oddamo lepo, svetlo in popolnoma opremljeno stanovanje. Stanovanje ima delno ločeno kuhinjo s prehodom v jedilnico in dnevno sobo. Le ta se podaljša v večjo zastekljeno ložo, ki lahko služi tudi kot delovna soba oz. pisarna. Spalnica je ločena in je prav tako povezana z ložo. Ob zastekljeni loži ima stanovanje še dva balkona tako, da je iz dnevne sobe, kot iz spalnice izhod na balkon. Stanovanje ima zahodno lego, je svetlo in je ob robu naselja ob Mesarski cesti in tako meji na zelene, sprehajalne in rekreativne  površine.

Stanovanje je lepo opremljeno - moderna kuhinja ima vgrajeno vso belo tehniko in je opremljena celo z osnovnimi kosi posode. V jedilnici je večja miza in 6 stolov,  v dnevni sobi večja omara in sedežna garnitura, ki se po potrebi celo spremeni v udobno ležišče. Prav tako je garnitura s stoli in mizico v zastekljeni loži. V celoti je opremljena tudi spalnica, predsoba in kopalnica, kjer je vgrajena kopalna kad in nameščen tudi pralni stroj. V stanovanju so tudi dodatna svetila, veliko zelenja in dekoracije, ki stanovanje naredi še lepše in bolj domače.

Lastnik si želi stanovanje oddati v dolgoročni najem, pravni osebi za poslovodne osebe, poslovnežu, samski osebi ali paru. Domače živali niso dovoljene.

Pogoji najema: cena najema je 790 eur mesečno neto. Če je najemnik pravna oseba plača tudi akontacijo dohodnine. V primeru najema fizične osebe znaša najemnina z dohodnino 920 Eur. Stroški niso vključeni. Varščina je v skladu z dogovorom. Stanovanje bo vseljivo s 1.9.2022. Najemnik plača tudi del stroškov za pripravo pogodbe, primopredaje,...v višini 500 eur in ddv.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI