Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Borovnica

Hiša|Samostojna|172 m2|1984|Energetski razred: F

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Zastekljen balkon Terasa Parkirišče

OPIS

Na dostopni lokaciji v kraju Pako blizu Borovnice,  prodamo lepo vzdrževano  stanovanjsko hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1984 in je sodobne arhitekture. V hiši sta trenutno izdelani pritlična in osrednja etaža. Možna pa je tudi izveda dodatnih stanovanjskih površin v mansardi. V pritličju je trenutno v uporabi velika garaža, shrambni prostori, kurilnica, kopalnica z manjšo garsonjero. Prilični del je možno urediti tudi v stanovanjskega.. V nadstropju (le to je dostopno preko zunanjega stopnišča, ali preko pritličnega dela), se nahaja kuhinja, ki je povezana z dnevnim prostorov, od tu pa dostop na veliko teraso. V osrdnji etaži se nahajata še dve splanici in kopalnica. Ena od spalnic ima tudi balkon. Mansarda ni izdelana in bi bilo možno izdelati še dodatno stanovanje. 

Hiša je dobro vzdrževana. Pred vselitvijo je smiselna vsaj osvežitev - pleskanje in brušnje parketa. Leta 2011 so bila v osrednji etaži zamenjana okna, ki so zvočno izolativna. Na terasi je izdelana nova ograja. Dvorišče je bilo pred nekaj leti na novo tlakovano. Hiša je priključena na javno kanalizacijo, optiko, ima vodovodni in električni priključek. Ogrevanje je urejeno na kurilno olje. Voda se ogreva na termo črpalko. Na parceli je tudi vrtina za vodo - za zalivanje vrta. Na zelenem delu parcele so zasajena sadna in okrasna drevesa in je prostor za velik zelenjavni vrt, na katerem se da pridelati dovolj zelenjave za eno družino.

Pogoji prodaje: cena je 270.000 EUR. Hiša je takoj vseljiva- primopredaja po plačilu kupnine. Pogoj prodajalca je, da kupec plača 2 % davka na promet nepremičnin. .

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI