Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Poslovni prostor|Pisarna|170 m2|1900|Energetski razred: C

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

V Rožni dolini oddamo popolnoma urejene pisarne, ki se nahajajo v poslovni stavbi. Poslovni prostori predstavljajo pritlično  etažo poslovne stavbe. Možen je najem dodatnih pisar v 1. nadstropju in v 2. nadstropju stavbe - oziroma možen je najem stavbe kot celote - cca 522 m2.  Vsaka etaža v stavbi  ima veliko mero zasebnosti in je lahko ena zaključena celota. Prostori so veliki in svetli, saj ima objekt velika okna, ki so orientirana pretežno na južno stran. Stavbo poleg velikih odprtih in svetlih prostorov, odlikujejo tudi visoki stropi in kvalitetni vgrajeni materiali. Vsaka etaža ima lastne, sanitarije, tudi s tušem, čajno kuhinjo, priročnim skladiščem oz. shrambo. V prostorih so napeljane tudi vse instalacije in razvod računalniške mreže. Pisarne se oddajajo neopremljene.

Poslovna stavba stoji na večji parceli v izmeri 777 m2. Parkiranje je urejeno na lastnem dvorišču.. Lokacija je hitro in peš dostopna tudi do mesta, do postaj mestnega potniškega prometa in druge infrastrukture. Najemnikom je zagotovljena velika mera zasebnosti.

Poslovni prostori so primerni za pisarniško ali storitveno dejavnost.  Možen je najem poslovne stavbe kot celote - 3 etaže, skupaj v izmeri cca 522 m2.

Pogoji najema: najemnina je 10,00 eur/m2, stroški niso vključeni in znašajo okoli 2,5 eur/m2.  Poslovna stavba se oddaja dolgoročno. Pogoj pri oddaji je, da del stroškov pri oddaji -  v višini ene najemnine in ddv plača najemnik. 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI