Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|2,5-sobno|89.4 m2|1939|Energetski razred: C

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

V urejeni stanovanjski stavbi oddamo lepo vzdrževano, popolnoma opremljeno stanovanje. Stanovanje ima skupaj 89,4 m2, od tega neto uporabne površine 81,20 m2, balkon 2,6 m2, pripada pa mu tudi klet v izmeri 5,6 m2. Stanovanje ima dve veliki sobi, od katerih je ena urejena kot dnevna soba, druga je večja spalnica, kjer je nameščenih dovolj garderobnih omar, ima pa tudi otroško sobo - kabinet. Kuhinja je prostorona, popolnoma in moderno opremljena v istem prostoru je tudi jedilnica. Ob kuhinji se nahaja tudi priročna shramba. Iz kuhinje je izhod na balkon, ki je orientiran na zazelenjeno notranje dvorišče, ki je zelo mirno. Dovolj prostorana je tudi predsoba, predvsem pa kopalnica, imajo pa še dodatni WC. Dostop v kopalnico je iz predprostora, prav tako v kopalnico dostopate direktno iz glavne spalnice. 

Stanovanje je bilo nazadnje obnovljeno in opremljeno pred 5 leti - obnovljena so okna, instalacije, vgrajeno novo pohištvo in drugo. Obnovljena je tudi stavba, prepleskano stopnišče... Stanovanje je zelo prostorno in lahko nudi topel dom družini, morda večim študentom, tujcem....Vsa infrastruktura je v stanovanju, vključno z optiko, lastno etažno pečjo na plin.... Pri uporabi stanovanja nastajajo nizki stroški - v poletnih mesecih cca 80 eur, v zimski z vključenim ogrevanjem pa do maksimalno 250 eur/mesečno. 

Pogoji oddaje: najemnina 800 eur mesečno. Stroški niso vključeni, plačilo varščine v višini po dogovoru z lastnikom. Najemnik plača tudi sprazmerni del stroškov za pripravo pogodbe, primopredajnega zapisnika, popisa števcev in drugih stroškov v višini 500 eur in ddv.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!