O podjetju

 

Lares, nepremičninska družba d.o.o.,  je nepremičninsko podjetje v katerem zaposleni izkušnje in znanja s področja nepremičnin nabirajo že leta. 
Z izkušnjami, ki smo si jih nabrali, želimo prispevati k varnemu nakupu nepremičnin svojim naročnikom, kot tudi njihovo prodajo, najem, oddajo.

 

Ime Lares izhaja iz starorimske mitologije, kjer so bili Lari hišna božanstva, zaščitniki domov, čuvarji ognjišča.
S svojim strokovnim delom vam tudi Lares, d.o.o. želi zagotoviti varen in prijeten dom, ki bo to le ob varnem nakupu nepremičnine.

 

Med prvimi smo uspešno opravili strokovne izpite za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja in tako pridobili licence pri Ministrstvu za okolje in  prostor. Varen nakup in korektnost pri sodelovanju vam zagotavljam tudi s podpisom Kodeksa dobrih poslovnih običajev pri Gospodarski zbornici , zavarovanje odškodninske odgovornosti pri zavarovalnici ter vključevanje ustreznih strokovnih kadrov za pripravo pogodb, cenitev, projektiranja.....

 

Naš ciljni trg je Ljubljana z okolico  in obala. Posredujemo tudi pri prodaji drugih zanimivih in  atraktivnih nepremičnin po Sloveniji.

 

Vizija in poslanstvo

Vizija

Od ustanovitve družbe, vse od leta 2003 smo intenzivno vlagali v znanje, sledili spremembam na trgu in nabirali izkušnje. Vse to z razlogom, da lahko danes svojim naročnikom ponudimo kompletno, kvalitetno in varno storitev.  Želimo, da bo tudi v bodoče naše delovanje usmerjeno predvsem v zadovoljevanje posebnih želja in potreb naročnikov.

 

Poslanstvo

Naše poslanstvo je ustvarjati ponudbo nepremičnin, ki bo odgovarjala potrebam naših naročnikov. V ta namen se ob prvem srečanju temeljito seznanimo s potrebami svojih naročnikov, ali jih povabimo, da preko spleta oddajo vprašalnik  s svojimi željami in potrebami.

 

Svojim naročnikom vedno ponudimo kompleksno storitev. Poiščemo primerno nepremičnino, organiziramo in vodimo oglede nepremičnin, uredimo dokumentacijo, organiziramo obnovo , projektiranje, izvajanje gradbenih del, uredimo financiranje nakupa ali obnove, zavarujemo nepremičnine in drugo.