Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Upper Carniola, Kranj

Business premises|Non-food store|650 m2|1980|Energy card: No data

SPLOŠNO

OPIS

V poslovnoi trgovski coni Primskovo je na voljo poslovni prostor, ki je namenjen za opravljanje trgovinske dejavnosti za neživila, možna pa je tudi kakšna podobna poslovna dejavnost.

Na odlični lokaciji v trgovsko poslovnem kompleksu na Primskovem , se v urejeni poslovni stavbi nahaja večji poslovni prostor, v katerem se trenutno nahaja prodajalna za neživilsko blago. Prostor je skupne površine okoli 650 m², okoli 100 m² od tega pa predstavlja priročno skladišče. Prav tako je v sklopu tudi manjša pisarna, sanitarije, garderoba in manjša čajna kuhinja. V sklopu kompleksa se nahajajo še druge trgovine, ki dodatno zagotavljajo frekvantnost na tej lokaciji. V nadstropju te iste stavbe se tako nahaja trgovina s tehničnim blagom priznanega trgovca.

Poslovni prostor je odprt, brez vmesnih pregradnih sten in zelo primeren za opravljanje trgovinske dejavnosti. Možna je tudi druga mirna in urejena dejavnost - storitve, skladišče, razstavni salon, saj ima lokal tudi velika izložbena okna.

Poslovni prostor ima vse priključke, urejeno je ogrevanje, hlajenje, povezava na internet. Odlična je tudi povezava oziroma dostop s kamioni za dostavo blaga in nakladalna rampa za lažje manipuliranje z blagom. Kot navedeno prej pa ima objekt zagotovljeno veliko parkirišče, ki je v lasti najemodajalca in namenjeno parkiranju strankam.

Pogoji oddaje: cena najema je 7,00 eur/m², stroški niso vključeni in se dodatno zaračunajo.

Pogoj najemodajalca je, da se stroški posredovanja razdelijo tako, da del teh, to je v višini ene najemnine in DDV, plača najemnik.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!