Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Bežigrad

Apartment|5+ room|359.7 m2|2011

1.299.000 €

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Connectors
    ElectricityWaterSewage
  • Luxury
    Air conditionNice view

OPIS

Ljubitelji prestiža in razkošja -  imamo odlično priložnost za vas! Predstavljamo vam stanovanje, ki se nahaja v moderni stavbi za Bežigradom. Stanovanje se nahaja v zgornjem nadstropju stavbe in je povezano z lastniško terasno etažo v izmeri 212. V terasni etaži je v izdelavi novo letno terasno stanovanje. 

Stanovanje ima trenutno 3 velike spalnice, vse z izhodom na balkon oz. ložo. Glavna spalnica ima tudi svojo kopalnico in garderobno sobo. Bivalni del predstavlja velika kuhinja z jedilnico in dnevno sobo. Ob kuhinji je shramba in utiliti. Ob dveh kopalnicah ima stanovanje še dodatni WC. Tri spalnice nudijo dovolj prostora  tudi za večjo družino. Stanovanje v osnovni etaži je uporabne površine 113,5 m2 in ima dve terasi v skupni izmeri 30 m2. Preko terase oz. lože so stopnice, ki povezujejo osnovno etažo s terasno etažo, ki je v izmeri 212 m2. Na tej je v izdelavi letno stanovanje, ki je lahko tudi stanovanje za goste, prostori za sproščanje in podobno. Stanovanjski del terasne etaže bo imel večji odprt prostor s kuhinjo in dnevnim prostorom, kopalnico in ločeno spalnico. Terasno stanovanje bo izdelano v neto izmeri 95 m2, odprti del terase pa bo v izmeri okoli 116 m2. Terasa nudi čudovite razglede na okolico in na okoliške hribe. .

Letno terasno stanovanje je v izvedbi. Zaključeno bo do konca avgusta 2023. V letnih mesecih in tudi v zimskih, boste lahko uživali na terasi - ne nudi samo prijetnega bivanja, ampak tudi prostor za vaše sproščanje ali za razvajanje gostov na zasebni terasi s čudovitim razgledom in ob romantičnih sončnih zahodih. 

Pogoji prodaje: cena nepremičnine je 1.299.000 EUR. kupecplača tudi 2 % davka od prodaje nepremičnine, ali  povrne prodajalcu 2 % stroška pri prodaji.

Ne zamudite priložnosti, da postane lastnik tega čudovitega stanovanja! Pokličite sedaj.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI