Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Moste-Polje

House|Detached|120 m2|1950|Energy card: F

295.000 €

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Additional
    BalconyBasementParking spaceGarden
  • Connectors
    ElectricityWaterSewage

OPIS

Prodamo samostojno hišo v Zalogu. V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Hiša se nahaja v naselju eno in dvostanovanjskih hiš. Parcela okoli hiše je ozelenjena in tudi  ograjena.  Hiša je bila v osnovi grajena v letu 1950 (ali prej), a je bila prenovljena v letu 1985. Ob obnovi je bila zamenjana streha, fasada,  instalacije, kopalnice in drugo, za kar je upravna enota izdala lokacijsko dovoljenje. Trenutno bi hiša potrebovala ponovno osvežitev notranjih prostorov. Streha, balkoni in drugi leseni deli pa so nujno  potrebni zamenjave... V pritličnem delu hiše se nahaja kuhinja z jedilnico, dnevna soba s kaminom, iz dnevne sobe je izhod tudi na vrt.  V pritličnem delu je še večji  predprostor, kopalnica in utiliti z etažno plinsko pečjo. V mansardnem delu  pa se nahajo tri spalnice Vse imajo izhod na balkon. V okviru ene spalnice je v etaži tudi koplanica. Hiša je ogrevana na mestni plin - urejeno je talno gretje.  Ob hiši stoji tudi garaža. Nad garažo je z dovoljenjem možno izdelati še dodatne terase, morda tudi stanovanjske površine. V primeru dodelave, je lahko hiša tudi dvostanovanjska - dva ločena vhoda - v pritlični del in v mansardni del.  Hiša je tudi delno podkletena.

Ob hiši je ozelenjen in ograjen vrt. Celotno zemljišče na katerem stoji hiša je veliko 522 m2. Del tega zemljišča predstavlja tudi dostopno pot do soseda, kjer je urejena služnost in del predstavlja ulična cesta.  Hiša je priključena na vso potrebno infrastrukturo - tudi na kanalizacijo in mestni plin. V hiši je urejeno talno ogrevanje, energent pa je  mestni plin. V dnevnem prostoru je tudi kamin, ki lahko ogreva hišo pozimi ali v prehodnih mesecih in vam tako prihrani pri stroških ogrevanja.  V  hiši je tudi črpalka za črpanje vode iz vodnjaka, ki so lahko porabi prdedvsem za zalivanje vrta. 

Pogoji prodaje: Cena nepremičnine je 295.000 eur. Vseljivo po dogovoru. Kupec plača tudi 2 % davka na promet nepremičnin.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI