Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana surroundings, Log - Dragomer

House|Detached|106.4 m2|2018|Energy card: C

1.600 €/month

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Connectors
    ElectricityWaterSewage

OPIS

Oddamo novejšo, le kratek čas vseljeno hišo. Hiša je popolnoma opremljena. Posamezni detajli, ki jih je izdelal lastnik, dajejo hiši še dodatno toplino in ekskluzivnost. 

Hiša ima skupaj okoli 106 m2 vseh površin. Zgrajena je v izvedbi pritličje in mansarda. V pritličnem delu se nahaja večja spalnica z vgradnimi omarami.Iz spalnice je izhod na teraso.  Ob spalnici je še nekoliko  manjša delovna soba, ki je lahko tudi otroška soba. Osrednji del je kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom. Prostor je odprt, svetel in zračen. Veliko je steklenih površin, ki imajo električen pomik senčil. Od tu je prav tako izhod na večje teraso in zelenico. V dnevnem prostoru se nahaja tudi kaminska peč na drva. V osnovi se hiša ogreva s toplotno črpalko, ogrevanje je talno. Iz dnevnega prostora je prehod v mansardni del - na galerijo, kjer se nahaja zelo velika soba, del, knjižnica z birojem in utility. V dnevni sobi in spalnici je rekuperacija.

Oprema na hiši je izdelana po meri - kuhinja in vse vgradne omare. Vrata in nekateri drugi detajli so narejeni po ideji in izvedbi lastnikov.To daje hiši dodatno toplino in očarljivost.  Parket je vrhunske kvalitete. Po hiši se lepo prepletajo površine, ki so obložene s parketom in drugi del, ki je obložen s keramiko (vhod, del pred kaminom, kopalnica). Zunanjost hiše je lepo urejena. Ob hiši je terasa , ki je obdana z okrasnimi grmički, na zemljišču pa je lepo vzdrževana zelenica z drevesi. Ob hiši je postavljena tudi visoka greda in prostor za drva, ki jih lahko zagotovi tudi lastnik. V primeru želje ali potrebe lastnika, lahko lastnik poskrbi tudi za redno košnjo zelenice ob hiši. Lokacija hiše je v Logu pri Brezovici in je umaknjena v notranjost naselja. Hišpa je obdana z zelenimi površinami in se nahaja na robu zelenih površin.

Pogoji najema: Hiša je takoj vseljiva. Cena najema je 1600 eur mesečno. Ob podpisu pogodbe plača najemnik tudi varščino v višini dveh najemnin. Za pripravo dokumentacije, izvedbo primopredajnega postopka in za druge dodatne storitve plača najemnik tudi stroške v višini 1000 Eur in ddv. Pogodba se sklepa v obliki notarskega zapisa. Stroški niso visoki, saj je ogrevanje na toplotno črpalko. Plača se le elketrika, RTV naročnina, voda in smeti.

Stanovanje je primerno za poslovneža, za par, manjšo družino. Domače živali niso zaželjene.

 

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!