Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Moste-Polje

Business premises|Ordination|400 m2|2024

33,7 €/m2/month

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Connectors
    ElectricityWaterSewage

OPIS

Oddamo več ordinacij ali sklopov ordinacij, ki se nahajajo v objektu, kjer se bo v celoti opravljala oziroma izvajala zdravstvena dejavnost. Objekt bo zgrajen do marca 2025, ko je predvidena tudi pridobitev uporabnega dovoljenja. Na voljo je več individualnih ordinacij velikosti 15-20 m2, velikost teh je možno prilagajati, predvsem pa jih je možno povezati v smiselne samostojne sklope po potrebah najemnika. Na voljo je celotno 1. nadstropje stavbe v izmeri cca 750 m2 in dodatno še cca 400 m2 prostorov za izvajanje medicinske dejavnosti v 2. nadstropju stavbe. 

Poslovna stavba bo imela ustrezno uporabno dovoljenje. Vsa infrastruktura v stavbi bo izrecno prilagojena potrebam izvajanja zdravstvene dejavnosti. V kletni etaži stavbe se bo nahajala tudi operacijska soba tipa B (za manjše, dnevne posege), ki jo bo možno občasno najemati. Predvidena bosta dva vhoda v stavbo, kar pomeni, da boločen vhod za bolne paciente. V stavbi je predvideno večje dvigalo, ki bo primerno tudi za prevoz pacientov na bolniški postelji.

V stavbi so še posebno zaželjene naslednje dejavnosti:  ginekologija, ortopedija, dermatologija, zobozdravstvo, splošna medicina. V sklopu kompleksa se že nahaja laboratorij, sodoben rentgen in CT, zato lahko vsi najemniki na isti lokaciji koristijo storitve navedenih izvajalcev medicinskih storitev. Na kompleksu je predvidena tudi postavitev polnilnic za električne avtomobile. V okolici stavbe je predvideno dovolj parkirnih mest.

Pogoji najema: najemnina skupaj s stroški znaša 33,72 eur/m2 mesečno. Vključeni so stroški varovanja, recepcije, porabe vode, čiščenja skupnih prostorov in ordinacij, snage  in  stroški ogrevanja. Električna energija ni vključena v ceni. Večji porabniki električne energije bodo imeli svoje odštevalne števce. Vključen ni odvoz medicinskih odpadkov - najemniki, ki potrebujejo tak odvoz se bodo lahko tudi povezovali in odpadke oddajali skupaj in si tako zmanjšali te stroške. Prevzem prostorov okvirno do 31.3.2025. Najemnik plača del stroškov pri najemu nepremičnine, kar vključuje strošek priprave pogodbe, strošek primopredaje, usklajevaja, arhiv slik. gradiva in drugo v višini ene mesečne najemnine in ddv.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI