Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Moste-Polje

House|Detached|120 m2|1950|Energy card: F

SPLOŠNO

  • Additional
    BalconyBasementParking spaceGarden
  • Connectors
    ElectricityWaterSewage

OPIS

Prodamo samostojno hišo v Zalogu. V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Hiša se nahaja v naselju eno in dvostanovanjskih hiš. Parcela okoli hiše je ozelenjena in tudi v celoti ograjena.  Hiša je bila v osnovi grajena v letu 1950, a je bila prenovljena v letu 1985. Ob obnovi je bila zamenjana streha, fasada,  instalacije, kopalnice in drugo. Trenutno so nekateri deli že potrebni dodatne obnove oz. vlaganja. Streha, balkoni in drugi leseni deli so potrebni zamenjave... V pritličnem delu hiše se nahaja kuhinja z bivalnim delom , od koder je izhod tudi na vrt, tu je tudi predprostor in kopalnica. V mansardnem delu  pa se nahajo spalnice, ki imajo izhod na dva balkona, ki se nahajata v mansardi. Ob hiši stoji tudi garaža. Nad garažo je možno izdelati še dodatne stanovanjske površine. V primeru dodelave, je lahko hiša tudi dvostanovanjska - dva ločena vhoda - v pritlični del in v mansardni del.  Hiša je tudi delno podkletena.

Ob hiši je ozelenjen in v celoti ograjen vrt. Zemljišče na katerem stoji hiša je veliko 412 m2. Hiša je priključena na vso potrebno infrastrukturo - tudi na kanalizacijo in mestni plin. V hiši je urejeno talno ogrevanje, energent pa je  mestni plin. V dnevnem prostoru je tudi kamin, ki lahko ogreva hišo pozimi ali v prehodnih mesecih in vam tako prihrani pri stroških ogrevanja.  V  hiši je tudi črpalka za črpanje vode iz vodnjaka, ki so lahko porabi prdedvsem za zalivanje vrta. 

Pogoji prodaje: Cena nepremičnine je 295.000 eur. Vseljivo po dogovoru. Kupec plača tudi 2 % davka na promet nepremičnin.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI