Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Center

Apartment|Studio|34.5 m2|1981|Energy card: C

800 €/month

Romana Johan

SPLOŠNO

OPIS

Oddamo popolnoma obnovljeno in v celoti opremljeno garsonjero, ki se nahaja v večstanovanjski stavbi na Ziherlovi ulici. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju stavbe in je zato še topliko bolj svetlo, balkon pa zato nudi veliko mero zasebnosti.

Ob vstopu v garsonjero je manjša predsoba, od te pa se odpira prehod v kuhinjsko bivalni del. Prostor je  odprt in dobro izkoriščen. Omare so izdelane po meri in zato je prostor tudi optimalno izkoriščen. Ena stena v stanovanju predstavlja vgradne omare za garderobo, čevlje in za vgrajeno - skrito posteljo. Del omare se tako le z enim potegom spremeni v posteljo - enojno ležišče. Ob tem je v garsonjeri nameščen še udoben kavč, ki se prav tako lahko spremeni v udobno dvojno posteljo. Garsonjera ima tudi novo kuhinjo z vsemi vgradnimi aparati, mizo in tri stole. Iz dnevnega prostora je izhod na večji balkon, ki zaradi svoje lege nudi veliko mero zasebnosti. Stanovanje je primerno za eno osebo ali par, za nekadilce. Domače živali v stanovanju niso dovoljene.

Stanovanje je bilo pravkar popolnoma obnovljeno - vse instalacije, tlaki, pohištvo , balkoni in vse ostalo. Vsa oprema v stanovanju je nova in še ne rabljena. Lokacija je le 10 minut oddaljena od centra mesta. Pred blokom se nahaja parkirišče zavarovano z zapornico.

Pogoji najema: najemnina je 800 eur. Varščina je v višini 2 najemnin. Stroški niso vključeni in znašajo mesečno okoli 130 eur. Najemnik plača tudi del stroškov za pripravo pogodbe, ureditev primopredajne dokumentacije in postopka primopredaje, obveščanje upravnika in drugo v višini 700 eur in ddv..

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!