Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Bežigrad

Apartment|4-room|359.7 m2|2011

970.000 €

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Connectors
    ElectricityWaterSewage
  • Luxury
    Air conditionNice view

OPIS

Ljubitelji prestiža in razkošja -  imamo odlično priložnost za vas! Predstavljamo vam stanovanje, ki se nahaja v moderni stavbi za Bežigradom. Stanovanje se nahaja v zgornjem nadstropju stavbe in je povezano z lastniško terasno etažo v izmeri 212. V terasni etaži je možno zgraditi novo letno terasno stanovanje v izmeri 96 m2., za kar je že pridobljeno gradbeno dovoljenje.

Stanovanje ima trenutno 3 velike spalnice, vse z izhodom na balkon oz. ložo. Glavna spalnica ima tudi svojo kopalnico in garderobno sobo. Bivalni del predstavlja velika kuhinja z jedilnico in dnevno sobo. Ob kuhinji je shramba in utiliti. Ob dveh kopalnicah ima stanovanje še dodatni WC. Tri spalnice nudijo dovolj prostora  tudi za večjo družino. Stanovanje v osnovni etaži je uporabne površine 113,5 m2 in ima dve terasi v skupni izmeri 30 m2. V stanovanju je opremljena le kuhinja, ostalo pohištvo, ki se nahaja na slikah je bilo last najemnika.

Preko terase oz. lože so stopnice, ki povezujejo osnovno etažo s terasno etažo, ki je v izmeri 212 m2. Na tej je vse pripravljeno za izdelavo letnega stanovanja, ki je lahko tudi stanovanje za goste, prostori za sproščanje in podobno. Za izgradnjo terasnega stanovanja je že pridobljeno gradbeno dovoljenje. Stanovanjski del terasne etaže naj bi imel večji odprt prostor s kuhinjo in dnevnim prostorom, kopalnico in ločeno spalnico. Terasno stanovanje bi naj imelo neto izmere 95 m2, odprti del terase pa bo v izmeri okoli 116 m2. Terasa nudi čudovite razglede na okolico in na okoliške hribe. .

Letno terasno stanovanje naj bi izvedel novi lastnik, ali pa to organizira prodajalec. V letnih mesecih in tudi v zimskih, boste lahko uživali na terasi - ki ne bo nudila le  prijetnega bivanja, ampak tudi prostor za vaše sproščanje ali za razvajanje gostov na zasebni terasi s čudovitim razgledom in ob romantičnih sončnih zahodih. 

Pogoji prodaje: cena nepremičnine je 970.000 EUR. kupec plača tudi 2 % davka od prodaje nepremičnine, ali  povrne prodajalcu 2 % stroška pri prodaji.

Ne zamudite priložnosti, da postane lastnik tega čudovitega stanovanja! Pokličite sedaj.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI