Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Center

Business premises|Non-food store|233 m2|1980

3.000 €/month

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Connectors
    ElectricityWaterSewage

OPIS

Oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v podhodu Ajdovščina. Obsega trgovski del stavbe - prodajni lokal v izmeri 178 m2 in skladišče v kleti v izmeri 55 m2. Lokal je trenutno v fazi preureditve, vandar ga najemodajalec ne bo izdelal po svojih načrtih za snemalni studio, zaradi spremembe poslovnih planov. Prostor lahko tako izdela do konca najemnik, material, ki ga je najemodajalec že nabavil, pa je na razpolago za vgradnjo. V prostoru so postavljene montažne predelne stene, v prostoru je tudi voda in lastne sanitarije ter elektrika - potreben je nov razvod električnih kablov. Na novo je postavljen tudi protipožarni sistem - šprinklerji.  Možen je tudi priklop optike. Skladiščni prostor je dimenzije cca 5x10 m, je v 2. kleti.

Lokal se najhaja v podhodu Ajdovščina. Dostopen je tako z dvigalom, po tekočih stopnicah in po običajnem širokem stopnišču. Podhod je trenutno manj frekventen, a nekateri lokali v tem delu lepo obratujejo. V podhodu - neposredno ob lokalu pa se že pripravljajo dela za ureditev MINIPLEKSA - to je kompleks mestnega kina s petimi kino dvoranami. Izgradnja minipleksa mestnega kina bo pomembno prispevala k oživitvi podhoda Ajdovščina. V sklopu izgradnje minipleksa pa bo zgrajena steklena kupola ob stopnišču, ki bo vhod v podhod naredila še toliko bolj atraktiven. živo festivalsko in družabno srečevališče.

Pogoji oddaje: najemnina je 3000 eur mesečno. DDV ni vključen. V ceno niso vključeni stroški. Prostor je takoj na razpolago. Najemodajalec je zainteresiran za dolgoročni najem  5-10 let. Možen je tudi dogovor za odkup prosotra. Najemnik plača tudi enkraten strošek za del dodatnih storitev nepremičninske družbe, to je v višini 2.000 eur in ddv.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI