Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Šiška

House|Semi-detached|136.8 m2|2023|Energy card: Exempt

449.000 €

Romana Johan

SPLOŠNO

  OPIS

  VAŠ DOM V ZELENEM OBJEMU NARAVE - IZKOORISTITE POLETNO UGODNOST - CENA 449.000 EUR DO 31.7.2024

  DVOJČICA Z BRODA – ENOTA AURORA  - MODRA IZBIRA ZELENEGA BIVANJA.

  Na odlični lokaciji, ob robu mirnega naselja na Brodu,  prodamo enoto dvojčka v novozgrajenem objektu, ki je izdelan do III. podaljšane gradbene faze. Zunanjost objekta je dokončana, z delno urejeno okolico, notranjost hiše pa je potrebno dokončati – izdelati je potrebno vse instalacije, omete, tlake, finalne obloge in drugo.

  Objekt je grajen v izvedbi pritličje in nadstropje. Razporeditev prostorov je sodobna in funkcionalna. V pritličju se nahaja dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, garderoba, WC, shrambni del, utility in vetrolov. V nadstropju so spalni prostori – dve otroški sobi, večja spalnica, garderoba, kopalnica in hodnik.

  Objekt ima veliko steklenih površin in so tako vsi prostori zelo svetli. Hiša ima orientacijo jug-sever. Na jug so orientirani bivalni deli v pritličju in spalnice v nadstropju. Prostori v severnem delu stavbe imajo pogled na Šmarno goro.  Enoti dvojčka pripada zemljišče v velikosti 315 m 2, kar vključuje tudi urejeno in utrjeno parkirišče.  

  Tehnične značilnosti objekta:

  Hiša je zgrajena z visoko kvalitetnimi materiali. Je skoraj nič energijska. Zidana je z zidaki debeline 30 cm in ima silikonsko fasado, izvedeno po sistemu »Röfix«, z izolacijo debeline 20 cm. Streha je ravna, nepohodna, s toplotno izolacijo debeline 25 cm in s tremi sloji bitumenske hidroizolacije ter z dodatno zaščito z drenažnim filcem in XPS ploščami debeline 5 cm. Nad tem je dodatno zaključni sloj prodec debeline 5 cm. Toplotna izolacija je izvedena tudi nad temeljno ploščo, kar ima tudi protipotresno funkcijo.

  V hiši so vgrajena PVC Eko okna s trislojno zasteklitvijo in  s poglobljenimi vodili  za odpiranje. Na oknih so vgrajene žaluzije/krpanke Medle,  z električnim pomikom in s predpripravo za namestitev rolo komarnikov. Panoramska okna oz. vrata v dnevnem prostoru  so predvidena na nivoju s tlakom. Vhodna vrata so aluminijasta in protivlomna. Okenske police so iz naravnega kamna – pohorski tonalit. Nad vhodom je že vgrajen nadstrešek iz matiranega kaljenega stekla. Izdelani so tudi balkoni s položenimi granitnimi ploščami in z ustrezno hidro in toplotno izolacijo. Ograja je kovinska, vroče cinkana in prašno barvana. Na strehi so vgrajene tudi inštalacijske cevi za priklop sončne elektrarne.

  Objekt je priključen na električno omrežje, vodovodno omrežje in na kanalizacijo. Možen je priklop na optiko.Izgled objekta je moderen, z ravno streho, barva fasade je nevtralna- v odtenkih sive, izbrani materiali so vrhunske kvalitete. Tloris je premišljen in odgovarja potrebam mladih družin, parov, poslovnežev, ki delajo na daljavo in nasploh odgovarja sodobnemu načinu bivanja zahtevnih kupcev.

  Za dokončanje objekta je izdelana  projektna dokumentacija za ogrevanje, prezračevanje in električne instalacije. Za ogrevanje je predvidena toplotna črpalka zrak – voda, s talnim gretjem. Predvidena je tudi vgradnja centralne prezračevalne naprave z rekuperacijo.  

  Okolica hiše je utrjena delno s tamponom in delno z zemljino, utrjeno je tudi parkirišče v izmeri 64 m2. 

  Lokacija:

  Hiša se nahaja ob robu urejenega in mirnega naselja na Brodu. Meji na nezazidljiv del  kamor se odpirajo lepi pogledi na zeleno okolico. V neposredni bližini je rekreacijski center Kajak Kanu, kot tudi vsa druga potrebna infrastruktura, kot je šola , vrtec, trgovine, pošta, banka, lekarna in postajališče LPP št. 8. Lokacija je nekoliko umaknjena od mestnega vrveža, a ima odlično povezavo s središčem Ljubljane.  Le kakšen kilometer je lokacija oddaljena tudi od AC priključka. Lokacija hiše je odlično izhodišče za sprehode, kolesarjenje, tek ter vzpon na Šmarno goro.

  Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Stavba je vpisana v kataster stavb. Nepremičnina ni obremenjena.

  V kolikor si želite bivati v objemu narave, v novi, moderni, funkcionalno zasnovani  in tudi varčni hiši, je ta hiša prava za vas. Vabimo vas na ogled in izkoristite priložnost, da se o tem tudi sami prepričate.

  MOŽNOST SUBVENCIJE EKO SKLADA ZA TOPLOTNO ČRPALKO, PREZRAČEVANJE, SAMOOSKRBO Z ELEKTRIČNO ENERGIJO

  Prodajna cena hiše z vključenim 9,5 % DDV je 449.000 EUR - POLETNA AKCIJSKA CENA!!! cena velja v primeru podpisa pogodbe in plačila are do 31.7.2024. V primeru podpisa pogodbe do 31.8.2024 je cena hiše 459.000 EUR.  Kupec ne nosi stroškov posredovanja.

  Vabimo vas na brezplačen in nezavezujoč ogled, kjer vam predstavimo vse prednosti gradnje te čudovite hiše, ki je odlična alternativa tudi vsem tistim, ki želite kupiti večje stanovanje.

   

  KONTAKT

  Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

  ZANIMIVO V PONUDBI