Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Bežigrad

Business premises|Warehouse|60 m2|1973

7 €/m2/month

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Connectors
    ElectricityWaterSewage

OPIS

Skladiščni prostori se nahajajo v kletni etaži poslovne stavbe, ki je bila obnovljena leta 2018. Prostor je suh in zato primeren za skladiščenje občutljivega blaga. V prostoru je električni priključek, v souporabi pa so tudi sanitarije, dvigalo za dostop, dostopna pot. ... Prostor je takoj vseljiv. V kletni etaži se nahaja več skladiščnih prostorov različnih najemnikov. Nekateri so pregrajeni in ločeni s steno in zaprti z vrati in zavarovani z alarmom. Drugi, kot ta, ki se oddaja je pregrajen s kovinsko mrežo in tako ločen od ostalih. Trenutno je celoten prostor delno pregrajen, za dodatno varovanje določenega blaga. Celotna stavba je varovana z alarmom. Dostop je neomejeno 24/7.

Pogoji najema: velikost prostora je 60 m2, najemnina je 7,00 EUR/m2. V ceni  najemnine so vključeni tudi stroški.    Poleg poslovnega prostora lahko najemnik pri najemodajalcu naroči tudi storitev razkladanja blaga, najema viličarja in podobne storitve. Možen je tudi najem pisarne  na isti lokaciji poslovnega centra.

 Pogoj najemodajalca je, da del stroškov pri posredovanju, za pripravo pogodbe in za druge dodatne stroške, plača najemnik , to je v višini ene mesečne najemnine in ddv.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI