Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Poiščite vaš dom z našo pomočjo!

ZANIMIVO V PONUDBI

PONUDBA PO REGIJAH

ZAKAJ LARES

Naše osnovno vodilo je zagotoviti varen, hiter in čim manj stresen nakup, prodajo, najem ali oddajo nepremičnine. Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali!

Več o nas >>

ZADNJE OBJAVE

MNENJA STRANK

"Kot ocenjevalka vrednosti nepremičnin sodelujem z nepremičninskimi družbami, ki posredujejo v prometu z nepremičninami. Že pri prvem stiku z gospo Romano Johan, direktorico nepremičninske družbe LARES, d.o.o, sem zaznala strokovnost, profesionalno, iskreno skrb in podporo, tako za prodajalca kot kupca. Te in še mnoge druge vrline so kombinacija, ki odlikujejo dobrega nepremičninskega posrednika. In takih kot je gospa Johan si želimo. Zato lahko nepremičninsko družbo LARES, d.o.o. resnično priporočam vsem, ki potrebujete posrednika za nepremičnine. Dobili boste še veliko več."

 

mag. Alenka Zornada, cenilka nepremičnin

ALTI cenitve nepremičnin

Alti cenitve nepremičnin

Z nepremičninsko agencijo Lares imam odlične izkušnje. Zanimal sem se za najem stanovanja. Na moj klic so se takoj odzvali in takoj organizirali ogled. Ogled je bil voden profesionalno, a sproščeno.

Predstavili so mi vse pogoje najema. Pri pripravi pogodbe, pa so uravnoteženo upoštevali tako lastnikove, kot tudi moje želje in pripombe. Res sem se počutil, da varno najemam stanovanje. Agencijo Lares priporočam vsem, ki iščejo stanovanje za najem.  

Matjaž