Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

O podjetju

Lares, nepremičninska družba d.o.o., svoje poslanstvo na trgu prometa z nepremičninami uresničuje že več kot 15 let. S svojim znanjem, strokovnostjo in izkušnjami, smo pomagali že velikemu številu kupcev, prodajalcev in drugih naročnikov naših storitev. Naše osnovno vodilo je zagotoviti varen, hiter in čim manj stresen nakup, prodajo, najem ali oddajo nepremičnine.

Ime Lares izhaja iz Rimske mitologije, kjer so bili Lari hišna božanstva, zaščitniki domov, čuvarji ognjišča, polj, meja in rodovitnosti. Verjeli so, da Lari opazujejo, zaščitijo in vplivajo na vse, kar se je zgodilo znotraj meja njihovega doma ali lokacije. Tako so njihove kipe  imeli na mizi med obroki in kot blagoslov je bila potrebna njihova prisotnost na vseh pomembnih družinskih dogodkih. Lari pa niso bili le gospodinjski bogovi, ampak je bila njihova prisotnost tudi širše – božanstva za ceste, kraje, mesta države in njihove vojske.

S svojim strokovnim delom vam tudi Lares nepremičninska družba d.o.o. želi zagotoviti varen in prijeten dom, ki bo takšen le ob varnem nakupu nepremičnine.
 
Med prvimi smo uspešno opravili strokovne izpite za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja in tako pridobili licence pri Ministrstvu za okolje in  prostor. Sproti se tudi dopolnilno izobražujemo tako s področja prometa z nepremičninami, kot tudi na drugih področjih, kot so prodaja, marketing, socialni mediji, trendi v stroki in podobno. Vse v interesu, da svojim naročnikom ponudimo strokovno in učinkovito storitev.

Smo član Zbornice za poslovanje z nepremičninami pri GZS in člani Združenja družb za nepremičninsko posredovanje. Smo tudi podpisniki Kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami pri Gospodarski zbornici, s čimer smo se dodatno zavezali za strokovno opravljanje svojega poklica ter etično delovanje tako do svojih naročnikov in drugih udeležencev, kot tudi v odnosu do svojih kolegov.
 
Naš ciljni trg delovanja je Ljubljana z okolico in Obala. Prisotni pa smo tudi na Štajerskem in tudi pri prodaji drugih zanimivih in  atraktivnih nepremičnin po Sloveniji.

 

POSLANSTVO IN VIZIJA

Poslanstvo

Naše poslanstvo je pomagati strankam, da bodo varno, hitro in s čim manj stresa prišle do svojega sanjskega doma. Prav tako je naše poslanstvo prodajalcem in najemodajalcem pomagati za varno in hitro prodajo in oddajo njihovih nepremičnin.  Izpolnjevanje želja našim naročnikom je naše vodilo, zato si vzamemo dovolj časa, da spoznamo njihove potrebe in želje ter jim po tem ponudimo nepremičnine, ki temu odgovarjajo. Svojim naročnikom tako prihranimo nepotrebne oglede neprimernih nepremičnin, predvsem pa jim prihranimo čas, ki ga raje kot za ogled neprimernih nepremičnin porabijo za skupne trenutke s svojo družino, za svoje konjičke ali pa se v tem času raje posvetijo svojemu osnovnemu poslu.  

Za popolno zadovoljstvo svojih naročnikov jim vedno ponudimo kompleksno storitev. Poiščemo primerno nepremičnino, organiziramo in vodimo oglede nepremičnin, uredimo dokumentacijo, organiziramo obnovo, izdelavo projektne dokumentacije za gradnjo, poiščemo  izvajalce gradbenih del, posredujemo pri ureditvi financiranje nakupa ali obnove, zavarujemo nepremičnine, uredimo cenitve, izvedbe geodetskih storitev, izdelavo energetske izkaznice  in drugo po dogovoru.

 

Vizija

Od ustanovitve družbe, vse od leta 2003 smo intenzivno vlagali v znanje, sledili spremembam na trgu in nabirali izkušnje. Vse to z razlogom, da lahko danes svojim naročnikom ponudimo kompletno, kvalitetno in varno storitev.  Želimo, da bo tudi v bodoče naše delovanje usmerjeno predvsem v zadovoljevanje posebnih želja in potreb naročnikov.

 

OBIŠČITE NAS!

Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)41 361 314 +386 (0)1 2311 210 info@lares.si
ODPIRALNI ČAS: Za vas smo odprti od ponedeljka do
petka od 8h do 17h.