Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Šiška

Stanovanje|2-sobno|78.23 m2|1975|Energetski razred: E

SPLOŠNO

  • Dodatno
    BalkonParkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Luksuz
    Mirna lokacijaBližina narave

OPIS

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju obnovljene stanovanjske hiše in je popolnoma ločeno od drugih delov. Stanovanje je zelo prostorno in zelo svetlo, saj ima lepo sončno lego. Le 3 km od centra mesta in v bližini trgovin, banke in nakupovalnega središča Aleya sky.  Stanovanje ima veliko spalnico iz katere je izhod na balkon. Spalnica je opremljena v celoti in ima tudi dovolj garderobnih omar. Dnevna soba je ločena  in ima prav tako izhod na večji balkon. Kuhinja in jedilnica sta ločeni od dnevnega prostora. Kuhinja je  opremljena v celoti, in ima vgrajene vse gospodinjske aparate. Kopalnica je velika in svetla. Stanovanje je popolnoma opremljeno tako s pohištvom, belo tehniko oz. gospodinjskimi aparati, kot tudi z nekaj osnovnimi kosi posode. Internetna povezava je preko optičnega omrežja. Hiša je skrbno vzdrževana in je bila lansko leto obnovljena, stanovanje ima tako nova troslojna okna. 

Stanovanjska hiša je v bližini Vodnikove ceste v naselju stanovanjskih hiš ob stadionu Ilirija. V bližini Rožnika in sprehajalnih poti ter rekreacijskih površin. Ulica je mirna in varna. Zagotovljeno je tudi parkiranje enega avtomobila. V stanovanju ni dovoljeno kajenje, prav tako ne hišni ljubljenčki. Stanovanje se odda eni osebi ali paru. Stanovanje bo na voljo po 5. juniju 2023.

Pogoji najema: najemnina je 900,00 EUR mesečno. Stroški niso vključeni in znašajo 260 EUR mesečno. Stroški pokrivajo vse - elektrika, voda, ogrevanje, komunalni stroški, internet. Najemnik plača varščino v višini 1 najemnnine. Najemnik nadomesti najemodajalcu tudi del dodatnih stroškov nepremičninske agencije pri najemu v višini 700 EUR. 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI