Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Šiška

Hiša|Samostojna|226.6 m2|1972|Energetski razred: G

SPLOŠNO

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

OPIS

Na lepi odprti lokaciji prodajamo stanovanjsko hišo. Hiša je sicer z malo osvežitve lahko takoj vseljiva. Za kvalitetnejše bivanje pa je priporočljiva obnova - kopalnice, stavbno pohištvo. Hiša ima sodobni tloris in je lahko tudi dvostanovanjska.

Hiša je grajena v etažnosti pritličje in nadstropje. V pritličnem delu sta trenutno dve sobi, kopalnica, kurilnica, kopalnica, garaža, klet - lahko je tudi samostojno stanovanje. Notranje stopnišče vodi v prvo etažo z večjim dnevnim prostorom,  z jedilnico, povezanim tudi s kuhinjo, ima pa tudi tri spalnice in kopalnico. Tloris stavbe je sodoben. Bivalni deli stavbe so med sabo povezani v večji odprt prostor. Hiša je svetla, saj so vgrajena večja okna in večja balkonska vrata. Balkoni v prvem nadsteopju so dostopni iz večih sob. 

Hiša je primerna za družino z otroci, lahko pa je hiša tudi dvostanovanjska. Na hiši je že zamenjana streha, vgrajena pa je tudi nova toplotna črpalka, ki zmanjšuje stroške ogrevanja. Peč je na olje. Nova je tudi kuhinja.

Hiša se nahaja tako blizu mesta in toliko stran, da jo obdaja lepa narava, meji na kmetijsko zemljišče . Parcela je ograjena. Hiša je na parceli pozicionirana tako, da ostaja dovolj prostora za lep okrasni vrt, za parkiranje avtomobilov. Ob hiši pa se nahaja tudi zelenjavni vrt.

Pogoji prodaje: cena je 370.000 EUR Stroške davka na promet z nepremičninami plača kupec. Hiša je lahko hitro vseljiva.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI