Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Logatec

Hiša|Samostojna|400 m2|1974

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Terasa
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Luksuz
    Bazen

OPIS

V zelenem predelu Logatca prodamo večjo in urejeno stanovanjsko hišo. Hiša ima v pritličnem delu samostojno večje urejeno in opremljeno stanovanje. Iz predprostora je prehod v zgornjo etažo - delno mansardno, kjer je prav tako urejeno stanovanje  - lastna kuhinja, sanitarije, velika dnevna soba, dve spalnici, zimski vrt.Dostop do stanovanja v etaži je preko notranjega stopnišča, ima pa popolnoma ločen zunanji vhod. V spodnjem delu stavbe, kije na nivoju suterena je prav tako urejena kuhinja, kopalnica, vrtna soba  - z izhodom na teraso. Ob tem je tu tudi  večji pokrit bazen z ogrevano vodo,  od koder je prehod na teraso in vrt, ki se razprostira za hišo. V sklopu tega je še soba za sproščanje, lahko savna.... V tem delu so tudi drugi pomožni prostori - klet , kurilnica.

Hiša stoji na odlični in na urejeni lokaciji v Logatcu. Od strogega centra je oddaljena dobro  minuto, enako tudi do avtocestnega priključka. Hiša je primerna za bivanje večje družine, tudi dveh ali treh družin. Primerna je tudi za investitorja, saj jo je možno oddajati po enotah. Nakup pa je zanimiv za investitorja tudi zato, ker je okoli hiše veliko zemljišča, kjer je možno pozidati dodatne stanovanjske stavbe.

Možen je nakup tudi dela hiše, več kot polovica hiše - 2 etaži -  pritlično stanovanje, skupaj s stanovanjem v suterenu. V spodnjem delu je možno tudi opravljati poslovno dejavnost - kozmetične storitve, welness storitve.... Cena 2 etaž hiše je 350.000 EUR. 

Ločeno se lahko proda tudi parcela v izmeri cca 740 m2, prodajna cena je 75.000 EUR.

Hiša se pgreva na kurilno olje, v hiši je tudi toplotna črpalka. Poleti se voda ogreva preko sončnih kolektorjev. Pod teraso v suternu se nahaja tudi cisterna za deževnico.

Občina Logatec leži v osrčju Notranjske, na stiku alpskega in dinarskega sveta, kar ji daje poseben pečat, ki se odraža v naravnih vrednotah, večinoma v obliki kraških pojavov v južni polovici občine vse od Planinskega polja, do Logatca, Kalc in Hotedršice. Občina Logatec ima za razvoj turizma zavidljivo lego in naravne ter dediščinske atribute. Logatec je od Ljubljane oddaljen le okoli 30 km, in je z njo povezan z avtocesto. Lega blizu avtocestnega priključka pa mu omogoča tudi hitro povezavo do Obale, Italije....

Pogoji prodaje: cena nepremičnine je 650.000 EUR, kupec plača tudi davek od prometa z nepremičninami v višini 2 %. Hiša je lahko hitro vseljiva  - po dogovoru.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI