Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Obalno - kraška, Piran

Hiša|Dvostanovanjska|312.7 m2|1984

710.000 €

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

Na lepi lokaciji s pogledom na zelene površine v Sečovljah, prodamo polovico hiše, ki v naravi predstavlja 14 opremljenih sob za namen oddaje gostom. Sobe so urejene v pritličnem delu stacvbe in v polovici 1. nadstropja stavbe. V kletni etaži pa se nahaja strojnica za zbiralnik vode, kletni in tehnični prostori ter gostinski objekt, ki služi pretežno obiskovalcem v stavbi, saj je lociran direktno ob zbiralniku vode (bazenu). Poleg zbiralnika vode - bazena, ki je dimenzije okoli 14 x 8 m2, je na dvorišču ob bazenu še masažni bazen premera okoli 4 m, z dodatnimi okrasnimi lučkami....  Za del hiše, ki se prodaja so urejeni ločeni števci za vodo in elektriko, za ogrevanje.

Za namen oddajanja je urejenih 14 sob. Vsaka od teh ima ločeno kopalnico, svojo klimo in razgled na zeleno okoli v Sečovljah in tudi proti solinam ter Piranskemu zalivu. Od teh so v 4 sobah bile v tem letu izdelane nove kopalnice. Na vseh vratih pa so bila vgrajena nova okna oziroma nova senčila - polkna. Dvoriščni del je bil prav tako obnovljen, izdelana hidro izolacija in položen tiskan beton. . Ob bazenih je gostinski lokal za pripravo zajtrkov in drugih obrokov ter za strežbo pijače. Le ta je bil prav tako obnovljen.  Za bazenski del je 9 črpalk za vodo, 3 pretočni bazeni. Bazenski kompleks je bil zgrajen leta 1999. Imajo tudi lastno vodno zajetje.

Objekt je v funkciji. Prostori so najeti s strani najemnika do konca sezone 2025. Nakup je tako primeren za investicijo.

Objekt se nahaja na odličnoi lokaciji z lepim razgledom, v bližini pa je tako šola, vrtec, zdravstvena ambulanta, avtobusna postaja, .... V bližini je po prostorskih aktih planirana tudi izgradnja golf igrišča. Prav tako je bo po prostorskih aktih možna širitev kapacitet. 

Pogoji prodaje: 710.000 eur, prevzem možen takoj skupaj z najemnikom, ki se ukvarja s kratkoročnim  oddajanjem sob. Kupec plača tudi dodatne storitve agencije - kar zajema pogodbo , urejanje dokumentacije, primopredaje, prepise priključkov, vse v višini 2 % in DDV.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI