Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Jugovzhodna Slovenija, Trebnje

Hiša|Samostojna|262 m2|2008|Energetski razred: C

SPLOŠNO

  • Dodatno
    BalkonAtrijVrtTerasaKletPokrito parkiriščeParkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Luksuz
    KlimaBazenLep razgledBližina naraveZelo sončno

OPIS

Čudovita, novejša stanovanjska hiša se nahaja v elitnem naselju samostojnih stanovanjskih hiš. Poleg odlične lokacije se ponaša z nadstandardno kvalitetnimi vgrajenimi materiali, energetsko varčno gradnjo, z veliko parcelo,  z lepim razgledom, urejenim vrtom, z bazenom, letno kuhinjo, nadstreškom za parkiranje avtomobilov... Odlična izbira za družine z več otroci, lahko tudi z domačimi ljubljenčki, saj je hiša prostorna, ima velik vrt in veliko dodatnih prostorov, ki nudijo družini udobje in toplino.

Stanovanjska hiša je grajena v izvedbi pritličje, nadstropje in mansarda. V pritličnih prostorih se nahaja velika garaža, klet, večja soba namenjena fitnesu ali savni..., utiliti, garderobni prostor. V nadstropju se odpre velik dnevno bivalni del s kuhinjo, ki ima izhod na balkon, dnevna soba pa ima izhod na teraso ter je tako povezana z vrtom za hišo, kjer se večji del leta odvija življenje ob bazenu in letni kuhinji.. V osrednji etaži se nahaja tudi glavna spalnica ,ki ima lastno kopalnico ter prav tako izhod na teraso. Dodatne tri spalnice z dnevnim delom in kopalnico pa se nahajajo v mansardni etaži. Vse etaže so med sabo povezane z osrednjim masivnim lesenim stopniščem.

Hiša je novejše gradnje, vgrajeni so sodobni materiali. Spodnja etaža je zidana, nadgradnja pa je  montažne gradnje - eko hiša Marles. Marlesovo je tudi stavbno pohištvo - okna in notranja vrata. Ogrevanje je s toplotno črpalko zrak -voda. Dnevna soba se lahko dodatno ogreva s kaminom.

Lokacija hiše je v neselju  novih modernih stanovanjskih hiš, ki je od šole, vrtca, trgovin avtobusne in železniške postaje oddaljen le nekaj minut hoje. 

Pogoji prodaje: cena je 460.000 eur. Rok za selitev po dogovoru. Pogoj prodajalca je, da kupec plača tudi 2 % davka na promet nepremičnin.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!