Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Center

Stanovanje|4-sobno|130 m2|1905

SPLOŠNO

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

OPIS

V strogem centru mesta oddamo večje svetlo stanovanje, ki se nahaja v lepi, urejeni meščanski stavbi. Stanovanje se nahaja na 4. nadstropju stavbe. Dostop do stanovanja je možen tako z dvigalom, kot po širokem stopnišču. 4. nadstropje predstavlja mansardni del stavbe, zato je stanovanje, predvsem pa njegov tloris,  izredno razgiban. Stanovanje ima skupaj z mansardnim delom okoli 130 m2. Ima pa tudi dve terasi, od koder se odpirajo lepi pogledi na Ljubljanski grad in na mesto ter bližnji park. Stanovanje ima več sob - veliko  dnevno sobo, kjer se lahko ogrevate in uživate ob kaminu, od tu sta dva izhoda na terasi. Stanovanje ima dve veliki spalnici z vgradnimi omarami oziroma ena z walk in garderobno sobo, večji prostor z urejeno jedilnico, kuhinjo z vsemi modernimi gospodinsjskimi aparati, veliko kopalnico in ločen WC. Odlično izkoriščen je tudi predprostor z vgradnimi omarami. Iz dnevne sobe je prehod na galerijo, kjer je urejena mini pisarna, lahko tudi bralni kotiček in podobno. Tu je tudi manjša shramba.

Stanovanje je skoraj v celoti opremljeno. Oprema je sodobna, svetla in nudi najemniku visoko kvaliteto bivanja. V eni od spalnic manjka postelja, ki jo lahko po potrebi najemodajalec tudi dokupi.

Lokacija stanovanja je v samem centru, ob Cigaletovi ulici. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju in je tako umaknjeno od kakršnegakoli hrupa. Dostop je omogočen tudi z dvigalom.  Možen je najem parkirnega mesta v bližnji parkirni hiši in plačati dovolilnico za parkiranje na ulici.

Stanovanje je bilo popolnoma na novo izdelano v letu 2000, kasneje pa tudi posodobljeno. Sedežna garnitura in nekateri drugi deli pohištva so novi. Stanovanje je lastniku  veliko let nudilo prijeten dom. Lastnik oz. najemodajalec išče zato osebe, ki bodo lepo skrbele za stanovanje - poslovnež, par, mirna družina, ali druge osebe, ki jim odgovarja bivanje v središču vseh dogajanj. Domače živali niso dovoljene.

Pogoji oddaje: cena najema je 1600,00 eur mesečno. Najemnik plača tudi varščino v višini dveh najemnin. Stroški niso vključeni v ceno najema. Najemnik plača tudi del stroškov za dodatne storitve, v višini 800,00 eur in ddv, kar pomeni nadomestilo za plačilo pogodbe, primopredajni postopek, obveščanje upravnika in drugo.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI