Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Pomurska, Lendava

Poslovni prostor|Gostinski lokal|250 m2|1988|Energetski razred: G

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Klet

OPIS

V Lendavi v centru mesta je na prodaj poslovno stanovanjska stavba - grajena kot dvojček z dvema ločenima enotama.

V prvi stavbi  se v pritličju nahaja opremljeni gostinski lokal, ki zajema točilnico z uličnim vhodom, sanitarijami za goste, sanitarijami in garderobo za osebje s priročnim skladiščem. V kleti je kotlovnica, hladilnica in večje skladišče. Na ulični strani se lahko po celotni širini stavbe (12 m) uredi terasa.

Nad lokalom je stanovanje v dveh etažah. V nadstropju je dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica in kopalnica. V mansardi je večji prostor (45 m2), ki se lahko razdeli v dve ali več sob.

Talne obloge: v poslovnem prostoru je keramika in marmor, v stanovanjskem delu parket in delno laminat, v kopalnici keramika.

Ogrevanje je s centralno kurjavo na kurilno olje. Vsaka stavba ima svojo centralno peč z rezervoarjem. Stavbno pohištvo je leseno. Strešna kritina je opečna.Vsaka stavba ima prav tako ločene priključke za elektriko .(industrijski in gospodinjski tok).

Oba dela imata svoj zadnji vhod v poslovne prostore in stanovanji. Dvorišče je skupno in je ograjeno, ob hiši je tlakovano, preostalo je zelenica.

Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, tel./internet.

Začetek/zaključek gradnje 1988/1990.

Pogoji prodaje: nepremičnina se prodaja kot celota z obstoječo opremo in pohištvom. Prevzem je možen takoj po končanem prodajnem postopku in plačilu celotne kupnine. Nepremičnina se ne oddaja v najem.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!