Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Moste-Polje

Poslovni prostor|Neživilska trgovina|450 m2|1968

SPLOŠNO

  OPIS

  Ste pripravljeni na novo poslovno priložnost? Oddajamo luksuzni poslovni prostor v samem središču trgovskega naselja BTC v Ljubljani.

  Nahaja se v prvem nadstropju stavbe, ki stoji na vidni in dostopni lokciji, kar zagotavlja večji obisk potencialnih kupcev in višjo stopnjo prometa. Ta prostor je odličen za trgovsko dejavnost in kot razstavni salon za luksuzne izdelke. Če ste v iskanju prostora za predstavitev svoje blagovne znamke, ta prostor ponuja odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti in vidnosti vaših izdelkov.

  Poslovni prostor ima vse potrebne priključke, je zračen in svetel. Dostava v gornje nadstropje je možna z dvigalom. Prostor je na voljo pod odgovru.

  Pogoji oddaje: najemnina za poslovni prostor je 15 EUR/m2. DDV ni ključen.  Stroški niso vključeni. Najemnik zagotovi tudi ustrezno varščino - zagotovilo za plačilo najemnine in stroškov. Možen je dolgoročni najem. Prostor je na voljo pod odgovoru.Najemnik plača tudi del stroškov pri oddaji oz. najemu, to je v višini ene najemnine in ddv.

  KONTAKT

  Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

  ZANIMIVO V PONUDBI