Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Šiška

Stanovanje|3,5-sobno|135 m2|2011|Energetski razred: D

SPLOŠNO

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

OPIS

V kompleksu Draveljski vrtovi oddamo luksuzno in moderno opremljeno stanovanje. Stanovanje se nahaja v zgornji etaži stavbe, v kateri je tudi dvigalo. Stanovanje je dvoetažno - v zgorjo etažo - galerijo vodijo bogate lesene stopnice. V pritlični etaži je v stanovanju kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, kabinet in dve kopalnici. V galeriji je prostorna spalnica z delovnim  kotičkom in dodatna kopalnica. Stanovanje je takoj na razpolago za najem paru ali družini z enim otrokom. Stanovanjski del ima uporabne površine 90 m2, 39 m2 je velika terasa in 7 m2 je velika klet. Pripadata pa mu tudi dve lastniški parkirni mesti v garaži. . 

Lokacija stavbe je nedaleč od obvoznice in je tako dobro povezana z vsemi deli Ljubljane. Stavba je novejša, moderna in lahko nudi najemniku kvalitetno bivanje. V neposredni bližini so trgovine, šola, vrtec, pošta, fitness center, postaja mestnega potniškega prometa in tudi druga infrastruktura.

Pogoji najema: najemnina je 2000 eur/m2, varščina v višini 2 najemnin oziroma po dogovoru. Vselitev je možna takoj. Zaželjen je dolgoročni najem. Pogoj najemodajalca je, da si z najemnikom razdelita stroške pogodbe , postopaka primopredaje, , obveščanje upravnika o stanju števcev... tako, da najemnik plača dodatne stroške v višini 1400 eur in ddv.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI