Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Stanovanje|3-sobno|65.5 m2|1967|Energetski razred: C

SPLOŠNO

OPIS

Oddamo lepo opremljeno stanovanje, ki se nahaja v urejenem bloku, na mirni lokaciji na Koleziji. Stanovanje ima naslednji razpored: iz predprostora desno vstopamo v spalnico, ki ima vzhodno lego in pogled na park. Spalnica je prostorna in popolnoma opremljena. Iz predprostora na dostopamo tudi v dnevno sobo na levi strani. Dnevni prostor je povezan z jedilnico in kuhinjo. Dnevna soba je zelo svetla, saj ima večja okna in balkonska vrata - veliko steklenih površin. Iz kuhinje je dostop do balkona. Kuhinja je opremljena tudi z gospodinjskimi aparati - vključno s pomivalnim strojem.... Osrednje mesto zaseda tudi večja jedilna miza. Dnevni prostor je opremljen z omaricami.Iz dnevne sobe je dostop do kabineta, ki je trenutno opremljen z večjo pisalno mizo in z vgradno   omaro. Kabinet je primeren kot delovna soba oziroma pisarna, z dodano posteljo pa je lahko tudi otroška soba. Dnevni prostor,  kuhinja z jedilnico in kabinet imajo zahodno lego. Iz predprostora je tudi prehod v kopalnico z večjo kadjo. Stanovanje je svetlo, prostorno, sončno in tudi toplo in se tako porabi zelo malo toplotne energije. K manjši porabi prispeva tudi toplotna izolacija in nova fasada na stanovanjskem bloku. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju bloka, kjer ni dvigala. Stanovanje ima 61,1 m2 uporabne površine, zastekljen balkon v izmeri 4,1 m2 in klet velikosti cca 1 m2.

Stanovanje je lepo vzdrževano in se je redno obnavljalo. Stanovanje ima preurejen tloris, kar je bilo izvedeno v letu 1995. Obnovljena oziroma nova so bila okna, ki so lesena, dvoslojna in so redno obnovljena - nazadnje 2022. Balkon je prav tako na novo zastekljen. Zamenjana je bila tudi kuhinja, kopalnica z večjo vgrajeno kadjo. Nekateri kuhinjski aparati so bili zamenjani pred 3 ali 4 leti. Pohištvo v kabinetu in delno v dnevni sobi je bilo izdelano po meri.

Na stavbi je bila leta 2014 nova fasada, trenutno pa se zbirajo sredstva za novo streho. Le ta je bila na zadnje obnovljena leta 2005. Lokacija objekta je odlična - v bližini je šola, vrtec, trgovine, postajališče mestnega potniškega prometa,  tudi bližina centra.....

Pogoji prodaje: cena je 264.000 EUR. Rok za vselitev takoj po plačilu kupnine. Kupec plača tudi 2 % davka na promet z nepremičninami. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen. 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI