Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Moste-Polje

Poslovni prostor|Neživilska trgovina|922 m2|1968

18.850 €/mesec

Romana Johan

SPLOŠNO

  OPIS

  Ali  želite predstaviti svoje proizvode  na vrhunski lokaciji v središču BTC nakupovalnega centra. Za ta namen vam je na voljo hala, ki je skupne površine 922 m2 in se razprostira v treh etažah. Je del  poslovne hale v BTC z lastnim vhodom in s svojo lastno infrastrukturo. Pred halo se nahajajo tudi parkirna mesta. Prosotori so svetli, veliko je steklenih, izložbenih površin in zato bodo vaši ekskluzivni proizvodi vidni kupcem in drugim mimoidočim.  Hala je izredno lepo urejena in obnovljena.

  Poslovni prostori imajo trenutno namembnost za prodajo neživilskega blaga.  Seveda se lahko prostori uporabljajo tudi za opravljanje storitvenih dejavnosti, športnih dejavnosti.... npr fitness, igralnica, razstavni salon, konferenčna dvorana...

  Če ste v iskanju prostora za predstavitev svoje blagovne znamke, ta prostor ponuja odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti in vidnosti vaših izdelkov.

  Pogoji oddaje: najemnina za poslovni prostor je skupaj cca 18.850,67 eur mesečno. DDV ni ključen.  Stroški niso vključeni. Najemnik zagotovi tudi ustrezno varščino - zagotovilo za plačilo najemnine in stroškov. Možen je dolgoročni najem. Prostor je na voljo pod odgovoru.Najemnik plača tudi del stroškov pri oddaji oz. najemu, to je v višini ene najemnine in ddv.

  KONTAKT

  Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

  ZANIMIVO V PONUDBI