Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Podravska, Maribor

Poslovni prostor|Neživilska trgovina|354 m2|2002|Energetski razred: E

950.000 €

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

Poslovna stavba je samostojen poslovno stanovanjski objekt, ki se nahaja v urejenem trgovsko poslovnem delu Maribora, v neposredni bližini pa je več avto salonov in drugih urejenih poslovnih objektov. Poslovna stavba je bila zasnovana in je tudi idealno urejena za razstavni salon za prodajo avtomobilov, za razstavni salon keramike, pohištva ali druge podobne ali storitvene  dejavnosti. Stavba je novejša, lepo vzdrževana. Odlikujejo jo in ji dajejo dodatno vrednost velika izložbena okna, ki so kot nalašč za ureditev razstavnih površin. Stavba stoji na parceli v izmeri skoraj 600 m2, ki je v celoti ograjena. Parkiranje pa je urejeno na lastnem parkirišču.

Za poslovno stavbo je pridobljenpo uporabno dovoljenje za poslovno stanovanjski namen. V pritličju senahajata dva večja prostora z večjimi izložbenimi okni. V pritličju so tudi urejene sanitarije in kurilnica. Objekt je priključen na plinsko omrežje- ogrevanje na plin. V nadstropju je eno večje svetlo, nadstandardno opremljeno stanovanje in drugo manjše stanovanje, ki pa je trenutno urejeno v pisarne.

V objektu so pred karatkim že domovali najemniki za prodajo prestižnih avtomobilskih znamk, in drugi ugledni najemniki. Prostor je trenutno prazen in je primeren za takojšnji prevzem.  Samostojna poslovna stavba je lahko odlična priložnost za investicijski nakup.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!