Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Hiša|Vrstna|172.6 m2|1960

580.000 €

Romana Johan

SPLOŠNO

  • Dodatno
    ParkiriščeKletBalkon
  • Luksuz
    Klima

OPIS

Prodamo vrstno hišo, ki se nahaja na odlični lokaciji za Bežigradom. Hiša stoji na velikem vrtu v izmeri 442 m2. Hiša je bila grajena leta 1960, v letu 2006 je bila obnovljena streha. Novejši je tudi sistem za daljinsko ogrevanje - priključek na toplovod.

V visokem pritličju hiše se nahaja velika dnevna soba z jedilnico. Kuhinja je nekoliko ločena. V pritličnem delu se nahajajo tudi tri sobe - vse lahko kot splanice, trenutno je ena od njih urejena kot delovni kabinet. V istem nivoju je tudi kopalnica in mini utility. Iz dnevne sobe je prehod na balkon, ki ga lahko s stopnicami  povežete tudi z vrtom za hišo. Iz stanovanjskega dela je tudi prehod v kletno etažo, ki je na nivoju nizkega pritličja. Tu se nahaja velika kmečka soba, shramba, garaža, pralnica, strojnica za ogrevalni sistem. Od tu je prehod tudi na vrt.  Vsi prostori v nizkem pritličju imajo okna in tako tudi veliko dnevne svetlobe. Hiša je potrebna obnove - menjava oken in vrat, obnova parketa, elektro in vodovodnih instalacij, pleskanje in drugo. Oprema ostane v stanovanju.  

Hiša stoji na večjem zemljišču - del tega se najhaja pred hišo, kjer je vhod v hišo, kjer je zagotovljeno parkiranje in tudi uvoz v garažo. Večji del parcele se nahaja za hišo, kjer je vrt z bujnim sadnim in okrasnim drevjem. Lokacija je odlična, zelo dostopna a ne glede na to zelo mirna. Hiša se nahaja v mirni slepi ulici. V bližini  so tako šola, vrtec, trgovine, postajališče LPP in vsa druga infrastruktura.

Hiša ima velik potencial za preureditev le te. Če si želite urediti svoj dom na odlični lokaciji, eni redkih, ki je še na voljo znotraj obroča, vam predlagamo , da nas kontaktirate za ogled na telefon: ALENKA 041 779-349.

Pogoji prodaje: Cena je 580.000 EUR. Kupec plača 2 % davek na promet z nepremičninami  ali povrne prodajalcu del stroškov za prodajo - to je v višini 2 % in ddv. 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI